Lemeire N

Contactgegevens Lemeire N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemeire N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemeire N

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): St. Anna 114,9220, België

Telefoon (phone): 052 47 05 48 052 47 05 48

Fax (fax): 052 47 16 59 052 47 16 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemeire N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemeire N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemeire N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemeire N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemeire N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemeire N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemeire N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemeire N
Products information Lemeire N

BTW identificatienummer (tax): BE09871185302
Ondernemingsnummer: 8205383300
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lemeire N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemeire N
(Get full report from official database of BE for Lemeire N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemeire N
Addition kinds of activities for Lemeire N

224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij Lemeire N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemeire N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemeire N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemeire N. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van Lemeire N in sociale netwerken
Look for responds of Lemeire N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemeire N. Laat een reactie achter voor Lemeire N. Lemeire N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemeire N. Leave a respond for Lemeire N. Lemeire N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemeire N op de google maps. Adres en contacten Lemeire N
Location of Lemeire N on the google maps. Address and contacts of Lemeire N

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemeire N Lemeire N: Batsleer BVBA | Debo Garage Autohandel | Valkenborgh | RIDDER'S | Accotherm BVBA

Other related companies as Lemeire N: Batsleer BVBA | Debo Garage Autohandel | Valkenborgh | RIDDER'S | Accotherm BVBA

Lemeire N is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemeire N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09871185302. Het bedrijf Lemeire N bevindt zich op het adres: St. Anna 114,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lemeire N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemeire N is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemeire N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemeire N, openstaande posities, locatie van Lemeire N op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lemeire N is a company, that was registered 2002 in Hamme region, Belgium. Full name of company is Lemeire N, company assigned to the tax number BE09871185302. The company Lemeire N is located at the address: St. Anna 114,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lemeire N were not found.
The main activity of Lemeire N is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemeire N is not available. You also can look at reviews of Lemeire N, open positions, location of Lemeire N on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemeire N, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemeire N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemeire N, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemeire N, employees, financial statistics.