Batsleer BVBA

Contactgegevens Batsleer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batsleer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batsleer BVBA

Regio (region): Aalter, België

Adres (address): Groendreef 32,9880, België

Telefoon (phone): 09 374 52 80 09 374 52 80

Fax (fax): 09 375 22 80 09 375 22 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batsleer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batsleer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batsleer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batsleer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batsleer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batsleer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batsleer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batsleer BVBA
Products information Batsleer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08674224853
Ondernemingsnummer: 4171752929
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Batsleer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batsleer BVBA
(Get full report from official database of BE for Batsleer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batsleer BVBA
Addition kinds of activities for Batsleer BVBA

01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
51439901. Boter | Butter

Werken bij Batsleer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batsleer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batsleer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batsleer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Batsleer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Batsleer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batsleer BVBA. Laat een reactie achter voor Batsleer BVBA. Batsleer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batsleer BVBA. Leave a respond for Batsleer BVBA. Batsleer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batsleer BVBA op de google maps. Adres en contacten Batsleer BVBA
Location of Batsleer BVBA on the google maps. Address and contacts of Batsleer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Batsleer BVBA Batsleer BVBA: GRANDFILS STEPHANE | L.M.B.H. BVBA | CIEL-CSL LIEGE sprl | Colacel BVBA | A LA GRANDE CLOCHE

Other related companies as Batsleer BVBA: GRANDFILS STEPHANE | L.M.B.H. BVBA | CIEL-CSL LIEGE sprl | Colacel BVBA | A LA GRANDE CLOCHE

Batsleer BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalter, België. De volledige naam van het bedrijf is Batsleer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08674224853. Het bedrijf Batsleer BVBA bevindt zich op het adres: Groendreef 32,9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Batsleer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batsleer BVBA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batsleer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batsleer BVBA, openstaande posities, locatie van Batsleer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batsleer BVBA is a company, that was registered 1995 in Aalter region, Belgium. Full name of company is Batsleer BVBA, company assigned to the tax number BE08674224853. The company Batsleer BVBA is located at the address: Groendreef 32,9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Batsleer BVBA were not found.
The main activity of Batsleer BVBA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Batsleer BVBA is not available. You also can look at reviews of Batsleer BVBA, open positions, location of Batsleer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batsleer BVBA, Aalter: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batsleer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batsleer BVBA, Aalter: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batsleer BVBA, employees, financial statistics.