Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Centre Touristique de la Laine et de la Mode-
Private companiesTransportation Equipment • Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

Contactgegevens Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

Regio (region): e de la Chapelle 30, België

Adres (address): erviersima,,, België

Telefoon (phone): 4800 4800

Fax (fax): Verviers Verviers

E-Mail: 087 35 57 03

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Touristique de la Laine et de la Mode-"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Touristique de la Laine et de la Mode-"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Touristique de la Laine et de la Mode-
Products information Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

BTW identificatienummer (tax): BE02395263671
Ondernemingsnummer: 5691986083
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centre Touristique de la Laine et de la Mode- zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Touristique de la Laine et de la Mode-
(Get full report from official database of BE for Centre Touristique de la Laine et de la Mode-)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Touristique de la Laine et de la Mode-
Addition kinds of activities for Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
20770204. Haringolie | Herring oil
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

 • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CONTRERAS

  Type: Vaste Job

  Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

 • Accountant A-Y (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

Zoek naar antwoorden van Centre Touristique de la Laine et de la Mode- in sociale netwerken
Look for responds of Centre Touristique de la Laine et de la Mode- in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Laat een reactie achter voor Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Centre Touristique de la Laine et de la Mode- bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Leave a respond for Centre Touristique de la Laine et de la Mode-. Centre Touristique de la Laine et de la Mode- on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Touristique de la Laine et de la Mode- op de google maps. Adres en contacten Centre Touristique de la Laine et de la Mode-
Location of Centre Touristique de la Laine et de la Mode- on the google maps. Address and contacts of Centre Touristique de la Laine et de la Mode-

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Touristique de la Laine et de la Mode- Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: Dheedene Group Projectontwikkeling NV | Warie | Symfo SA | De Keurhaan | De jaegher, Jan

Other related companies as Centre Touristique de la Laine et de la Mode-: Dheedene Group Projectontwikkeling NV | Warie | Symfo SA | De Keurhaan | De jaegher, Jan

Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio e de la Chapelle 30, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02395263671. Het bedrijf Centre Touristique de la Laine et de la Mode- bevindt zich op het adres: erviersima,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centre Touristique de la Laine et de la Mode- zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, openstaande posities, locatie van Centre Touristique de la Laine et de la Mode- op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 087 35 57 03

Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is a company, that was registered 1992 in e de la Chapelle 30 region, Belgium. Full name of company is Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, company assigned to the tax number BE02395263671. The company Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is located at the address: erviersima,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centre Touristique de la Laine et de la Mode- were not found.
The main activity of Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Touristique de la Laine et de la Mode- is not available. You also can look at reviews of Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, open positions, location of Centre Touristique de la Laine et de la Mode- on the map. For more information, write us to email 087 35 57 03

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, e de la Chapelle 30: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, e de la Chapelle 30: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Touristique de la Laine et de la Mode-, employees, financial statistics.