Dheedene Group Projectontwikkeling NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Dheedene Group Projectontwikkeling NV
Private companiesTransportation Equipment • Dheedene Group Projectontwikkeling NV

Contactgegevens Dheedene Group Projectontwikkeling NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dheedene Group Projectontwikkeling NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dheedene Group Projectontwikkeling NV

Regio (region): Waregem (Desselgem), België

Adres (address): Gentseweg 203,8792, België

Telefoon (phone): 056 73 70 81; 056 73 70 80 056 73 70 81; 056 73 70 80

Fax (fax): 056 73 70 81; 056 73 20 70 056 73 70 81; 056 73 20 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dheedene Group Projectontwikkeling NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dheedene Group Projectontwikkeling NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dheedene Group Projectontwikkeling NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dheedene Group Projectontwikkeling NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dheedene Group Projectontwikkeling NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dheedene Group Projectontwikkeling NV
Products information Dheedene Group Projectontwikkeling NV

BTW identificatienummer (tax): BE01565246582
Ondernemingsnummer: 1032135009
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dheedene Group Projectontwikkeling NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dheedene Group Projectontwikkeling NV
(Get full report from official database of BE for Dheedene Group Projectontwikkeling NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dheedene Group Projectontwikkeling NV
Addition kinds of activities for Dheedene Group Projectontwikkeling NV

7323. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
22210309. taffetas | Taffetas
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations

Werken bij Dheedene Group Projectontwikkeling NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dheedene Group Projectontwikkeling NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

Zoek naar antwoorden van Dheedene Group Projectontwikkeling NV in sociale netwerken
Look for responds of Dheedene Group Projectontwikkeling NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Laat een reactie achter voor Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Dheedene Group Projectontwikkeling NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Leave a respond for Dheedene Group Projectontwikkeling NV. Dheedene Group Projectontwikkeling NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dheedene Group Projectontwikkeling NV op de google maps. Adres en contacten Dheedene Group Projectontwikkeling NV
Location of Dheedene Group Projectontwikkeling NV on the google maps. Address and contacts of Dheedene Group Projectontwikkeling NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dheedene Group Projectontwikkeling NV Dheedene Group Projectontwikkeling NV: Van den Borne | BOKRIJKS GASTHOF | Chromage Industriel Belge SA | Het verzet bvba | Pascutto Gian-Carlo

Other related companies as Dheedene Group Projectontwikkeling NV: Van den Borne | BOKRIJKS GASTHOF | Chromage Industriel Belge SA | Het verzet bvba | Pascutto Gian-Carlo

Dheedene Group Projectontwikkeling NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Waregem (Desselgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Dheedene Group Projectontwikkeling NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01565246582. Het bedrijf Dheedene Group Projectontwikkeling NV bevindt zich op het adres: Gentseweg 203,8792. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dheedene Group Projectontwikkeling NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dheedene Group Projectontwikkeling NV is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dheedene Group Projectontwikkeling NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dheedene Group Projectontwikkeling NV, openstaande posities, locatie van Dheedene Group Projectontwikkeling NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dheedene Group Projectontwikkeling NV is a company, that was registered 2004 in Waregem (Desselgem) region, Belgium. Full name of company is Dheedene Group Projectontwikkeling NV, company assigned to the tax number BE01565246582. The company Dheedene Group Projectontwikkeling NV is located at the address: Gentseweg 203,8792. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dheedene Group Projectontwikkeling NV were not found.
The main activity of Dheedene Group Projectontwikkeling NV is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dheedene Group Projectontwikkeling NV is not available. You also can look at reviews of Dheedene Group Projectontwikkeling NV, open positions, location of Dheedene Group Projectontwikkeling NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dheedene Group Projectontwikkeling NV, Waregem (Desselgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dheedene Group Projectontwikkeling NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dheedene Group Projectontwikkeling NV, Waregem (Desselgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dheedene Group Projectontwikkeling NV, employees, financial statistics.