BOKRIJKS GASTHOF

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BOKRIJKS GASTHOF

Contactgegevens BOKRIJKS GASTHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOKRIJKS GASTHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOKRIJKS GASTHOF

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Hasseltweg 475,3600, België

Telefoon (phone): 011 22 95 56 011 22 95 56

Fax (fax): 011 24 14 18 011 24 14 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOKRIJKS GASTHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOKRIJKS GASTHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOKRIJKS GASTHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOKRIJKS GASTHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOKRIJKS GASTHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOKRIJKS GASTHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOKRIJKS GASTHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOKRIJKS GASTHOF
Products information BOKRIJKS GASTHOF

BTW identificatienummer (tax): BE05866943359
Ondernemingsnummer: 7581634521
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOKRIJKS GASTHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOKRIJKS GASTHOF
(Get full report from official database of BE for BOKRIJKS GASTHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOKRIJKS GASTHOF
Addition kinds of activities for BOKRIJKS GASTHOF

173199. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
50840902. Compressieapparatuur | Compaction equipment
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij BOKRIJKS GASTHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOKRIJKS GASTHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOKRIJKS GASTHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOKRIJKS GASTHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van BOKRIJKS GASTHOF in sociale netwerken
Look for responds of BOKRIJKS GASTHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOKRIJKS GASTHOF. Laat een reactie achter voor BOKRIJKS GASTHOF. BOKRIJKS GASTHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOKRIJKS GASTHOF. Leave a respond for BOKRIJKS GASTHOF. BOKRIJKS GASTHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOKRIJKS GASTHOF op de google maps. Adres en contacten BOKRIJKS GASTHOF
Location of BOKRIJKS GASTHOF on the google maps. Address and contacts of BOKRIJKS GASTHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come BOKRIJKS GASTHOF BOKRIJKS GASTHOF: Art Media ASBL | P.R.S. NV | Arc-Exclusief | Tam Tam | D'Light N.V.

Other related companies as BOKRIJKS GASTHOF: Art Media ASBL | P.R.S. NV | Arc-Exclusief | Tam Tam | D'Light N.V.

BOKRIJKS GASTHOF is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is BOKRIJKS GASTHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05866943359. Het bedrijf BOKRIJKS GASTHOF bevindt zich op het adres: Hasseltweg 475,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOKRIJKS GASTHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOKRIJKS GASTHOF is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOKRIJKS GASTHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOKRIJKS GASTHOF, openstaande posities, locatie van BOKRIJKS GASTHOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOKRIJKS GASTHOF is a company, that was registered 2001 in Genk region, Belgium. Full name of company is BOKRIJKS GASTHOF, company assigned to the tax number BE05866943359. The company BOKRIJKS GASTHOF is located at the address: Hasseltweg 475,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOKRIJKS GASTHOF were not found.
The main activity of BOKRIJKS GASTHOF is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOKRIJKS GASTHOF is not available. You also can look at reviews of BOKRIJKS GASTHOF, open positions, location of BOKRIJKS GASTHOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOKRIJKS GASTHOF, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOKRIJKS GASTHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOKRIJKS GASTHOF, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOKRIJKS GASTHOF, employees, financial statistics.