Idee Box bvba

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Idee Box bvba
Private companiesBusiness Services • Idee Box bvba

Contactgegevens Idee Box bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idee Box bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idee Box bvba

Regio (region): Brussegem 1785 - BE, België

Adres (address): Dorpstraat 68, België

Telefoon (phone): +322 2533336 +322 2533336

Fax (fax): +322 2533338 +322 2533338

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idee Box bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idee Box bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idee Box bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idee Box bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idee Box bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idee Box bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idee Box bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idee Box bvba
Products information Idee Box bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01929992675
Ondernemingsnummer: 2996490478
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Idee Box bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idee Box bvba
(Get full report from official database of BE for Idee Box bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idee Box bvba
Addition kinds of activities for Idee Box bvba

20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij Idee Box bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idee Box bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idee Box bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idee Box bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van Idee Box bvba in sociale netwerken
Look for responds of Idee Box bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idee Box bvba. Laat een reactie achter voor Idee Box bvba. Idee Box bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idee Box bvba. Leave a respond for Idee Box bvba. Idee Box bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idee Box bvba op de google maps. Adres en contacten Idee Box bvba
Location of Idee Box bvba on the google maps. Address and contacts of Idee Box bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Idee Box bvba Idee Box bvba: WashTec Benelux | JOVAN GARAGE-CARROSSERIE | Tasiaux Ets | KNOLL INTERNATIONAL | SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Other related companies as Idee Box bvba: WashTec Benelux | JOVAN GARAGE-CARROSSERIE | Tasiaux Ets | KNOLL INTERNATIONAL | SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Idee Box bvba is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussegem 1785 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Idee Box bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01929992675. Het bedrijf Idee Box bvba bevindt zich op het adres: Dorpstraat 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Idee Box bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Idee Box bvba is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idee Box bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idee Box bvba, openstaande posities, locatie van Idee Box bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Idee Box bvba is a company, that was registered 1994 in Brussegem 1785 - BE region, Belgium. Full name of company is Idee Box bvba, company assigned to the tax number BE01929992675. The company Idee Box bvba is located at the address: Dorpstraat 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Idee Box bvba were not found.
The main activity of Idee Box bvba is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Idee Box bvba is not available. You also can look at reviews of Idee Box bvba, open positions, location of Idee Box bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idee Box bvba, Brussegem 1785 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idee Box bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idee Box bvba, Brussegem 1785 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idee Box bvba, employees, financial statistics.