SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM
Private companiesBusiness Services • SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Contactgegevens SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Regio (region): llegestraat 55, België

Adres (address): E CANEVAS,,, België

Telefoon (phone): 1050 1050

Fax (fax): Brussel (Elsene) Brussel (Elsene)

E-Mail: 02 645 00 70

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM
Products information SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01844573974
Ondernemingsnummer: 3580139160
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM
(Get full report from official database of BE for SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM
Addition kinds of activities for SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
33560400. Nikkel | Nickel
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

Zoek naar antwoorden van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Laat een reactie achter voor SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. Leave a respond for SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM. SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM op de google maps. Adres en contacten SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM
Location of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM on the google maps. Address and contacts of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: BUILDING 2000 NV | PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA | Datasoft Solutions N.V. | ATI/REMB | KBC Exploitatie NV

Other related companies as SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM: BUILDING 2000 NV | PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA | Datasoft Solutions N.V. | ATI/REMB | KBC Exploitatie NV

SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio llegestraat 55, België. De volledige naam van het bedrijf is SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01844573974. Het bedrijf SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM bevindt zich op het adres: E CANEVAS,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 734,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, openstaande posities, locatie van SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 02 645 00 70

SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is a company, that was registered 1996 in llegestraat 55 region, Belgium. Full name of company is SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, company assigned to the tax number BE01844573974. The company SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is located at the address: E CANEVAS,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 734,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM were not found.
The main activity of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM is not available. You also can look at reviews of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, open positions, location of SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM on the map. For more information, write us to email 02 645 00 70

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, llegestraat 55: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, llegestraat 55: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANATIA ASBL/VZW CLINIQUE/KLINIEK DAGCENTRUM, employees, financial statistics.