Group Gudrun nv

Contactgegevens Group Gudrun nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Group Gudrun nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Group Gudrun nv

Regio (region): Brussel 8 B-1080 - BE, België

Adres (address): Leopold II laan 153, België

Telefoon (phone): +32 2 421.03.75 +32 2 421.03.75

Fax (fax): +32 2 425.53.53 +32 2 425.53.53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Group Gudrun nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Group Gudrun nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Group Gudrun nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Group Gudrun nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Group Gudrun nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Group Gudrun nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Group Gudrun nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Group Gudrun nv
Products information Group Gudrun nv

BTW identificatienummer (tax): BE03103332519
Ondernemingsnummer: 5628814697
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Group Gudrun nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Group Gudrun nv
(Get full report from official database of BE for Group Gudrun nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Group Gudrun nv
Addition kinds of activities for Group Gudrun nv

7929. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
20439909. Havermout: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oatmeal: prepared as cereal breakfast food
20990600. Suiker | Sugar
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical

Werken bij Group Gudrun nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Group Gudrun nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Group Gudrun nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Group Gudrun nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

Zoek naar antwoorden van Group Gudrun nv in sociale netwerken
Look for responds of Group Gudrun nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Group Gudrun nv. Laat een reactie achter voor Group Gudrun nv. Group Gudrun nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Group Gudrun nv. Leave a respond for Group Gudrun nv. Group Gudrun nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Group Gudrun nv op de google maps. Adres en contacten Group Gudrun nv
Location of Group Gudrun nv on the google maps. Address and contacts of Group Gudrun nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Group Gudrun nv Group Gudrun nv: Analytic Systems Imbema | Embuscade | RECTUS NV | Assicurazioni Generali | Antares Verzekeringen NV

Other related companies as Group Gudrun nv: Analytic Systems Imbema | Embuscade | RECTUS NV | Assicurazioni Generali | Antares Verzekeringen NV

Group Gudrun nv is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel 8 B-1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Group Gudrun nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103332519. Het bedrijf Group Gudrun nv bevindt zich op het adres: Leopold II laan 153. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Group Gudrun nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Group Gudrun nv is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Group Gudrun nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Group Gudrun nv, openstaande posities, locatie van Group Gudrun nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Group Gudrun nv is a company, that was registered 2005 in Brussel 8 B-1080 - BE region, Belgium. Full name of company is Group Gudrun nv, company assigned to the tax number BE03103332519. The company Group Gudrun nv is located at the address: Leopold II laan 153. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Group Gudrun nv were not found.
The main activity of Group Gudrun nv is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Group Gudrun nv is not available. You also can look at reviews of Group Gudrun nv, open positions, location of Group Gudrun nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Group Gudrun nv, Brussel 8 B-1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Group Gudrun nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Group Gudrun nv, Brussel 8 B-1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Group Gudrun nv, employees, financial statistics.