RECTUS NV

Contactgegevens RECTUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECTUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECTUS NV

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Turnhoutsebaan 315,2100, België

Telefoon (phone): 03 324 87 77 03 324 87 77

Fax (fax): 03 326 08 30 03 326 08 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECTUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECTUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECTUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECTUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECTUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECTUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECTUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECTUS NV
Products information RECTUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02012939453
Ondernemingsnummer: 6452239990
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in RECTUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECTUS NV
(Get full report from official database of BE for RECTUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECTUS NV
Addition kinds of activities for RECTUS NV

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom

Werken bij RECTUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECTUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECTUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECTUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van RECTUS NV in sociale netwerken
Look for responds of RECTUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECTUS NV. Laat een reactie achter voor RECTUS NV. RECTUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECTUS NV. Leave a respond for RECTUS NV. RECTUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECTUS NV op de google maps. Adres en contacten RECTUS NV
Location of RECTUS NV on the google maps. Address and contacts of RECTUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RECTUS NV RECTUS NV: Vandroogenbroeck D | D ENGELS BVBA | Assicurazioni Generali | Kersten Bureau SPRL | AKWA Plus B.V.B.A.

Other related companies as RECTUS NV: Vandroogenbroeck D | D ENGELS BVBA | Assicurazioni Generali | Kersten Bureau SPRL | AKWA Plus B.V.B.A.

RECTUS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is RECTUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02012939453. Het bedrijf RECTUS NV bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 315,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in RECTUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECTUS NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECTUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECTUS NV, openstaande posities, locatie van RECTUS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RECTUS NV is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is RECTUS NV, company assigned to the tax number BE02012939453. The company RECTUS NV is located at the address: Turnhoutsebaan 315,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in RECTUS NV were not found.
The main activity of RECTUS NV is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RECTUS NV is not available. You also can look at reviews of RECTUS NV, open positions, location of RECTUS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECTUS NV, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECTUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECTUS NV, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECTUS NV, employees, financial statistics.