Van Molle BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Van Molle BVBA
Private companiesLegal Services • Van Molle BVBA

Contactgegevens Van Molle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Molle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Molle BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Albrechtlaan 46,9300, België

Telefoon (phone): 053 78 30 73 053 78 30 73

Fax (fax): 053 78 30 48 053 78 30 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Molle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Molle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Molle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Molle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Molle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Molle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Molle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Molle BVBA
Products information Van Molle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06869995117
Ondernemingsnummer: 8483612060
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Molle BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Molle BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Molle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Molle BVBA
Addition kinds of activities for Van Molle BVBA

2491. Houtbescherming | Wood preserving
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
50840203. Looierijmachines | Tannery machines
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij Van Molle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Molle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Molle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Molle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • HR Business Partner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

 • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Transportplanner (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Van Molle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Molle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Molle BVBA. Laat een reactie achter voor Van Molle BVBA. Van Molle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Molle BVBA. Leave a respond for Van Molle BVBA. Van Molle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Molle BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Molle BVBA
Location of Van Molle BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Molle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Molle BVBA Van Molle BVBA: Sterckx L & Zn | Servio NV | Sodema N.V. | Federation International de Hockey | Minuto's Pizza

Other related companies as Van Molle BVBA: Sterckx L & Zn | Servio NV | Sodema N.V. | Federation International de Hockey | Minuto's Pizza

Van Molle BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Molle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06869995117. Het bedrijf Van Molle BVBA bevindt zich op het adres: Albrechtlaan 46,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Molle BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Molle BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Molle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Molle BVBA, openstaande posities, locatie van Van Molle BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Molle BVBA is a company, that was registered 2015 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Van Molle BVBA, company assigned to the tax number BE06869995117. The company Van Molle BVBA is located at the address: Albrechtlaan 46,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Molle BVBA were not found.
The main activity of Van Molle BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Molle BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Molle BVBA, open positions, location of Van Molle BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Molle BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Molle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Molle BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Molle BVBA, employees, financial statistics.