Sterckx L & Zn

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Sterckx L & Zn
Private companiesLegal Services • Sterckx L & Zn

Contactgegevens Sterckx L & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sterckx L & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sterckx L & Zn

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Koning Boudewijnlaan 2E,2250, België

Telefoon (phone): 014 26 32 31 014 26 32 31

Fax (fax): 014 26 31 12 014 26 31 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sterckx L & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sterckx L & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sterckx L & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sterckx L & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sterckx L & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sterckx L & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sterckx L & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sterckx L & Zn
Products information Sterckx L & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE08206481933
Ondernemingsnummer: 5515655517
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sterckx L & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sterckx L & Zn
(Get full report from official database of BE for Sterckx L & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sterckx L & Zn
Addition kinds of activities for Sterckx L & Zn

10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
62110203. Verkoop van beleggingscertificaten | Investment certificate sales
79910302. Exercise salon | Exercise salon

Werken bij Sterckx L & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sterckx L & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sterckx L & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sterckx L & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Sterckx L & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Sterckx L & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sterckx L & Zn. Laat een reactie achter voor Sterckx L & Zn. Sterckx L & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sterckx L & Zn. Leave a respond for Sterckx L & Zn. Sterckx L & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sterckx L & Zn op de google maps. Adres en contacten Sterckx L & Zn
Location of Sterckx L & Zn on the google maps. Address and contacts of Sterckx L & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Sterckx L & Zn Sterckx L & Zn: Bert René BVBA | CAUWENBERGHS GARAGE BVBA | Dalcroze-Institut de Rythmique ASBL | BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV | De Roeck nv

Other related companies as Sterckx L & Zn: Bert René BVBA | CAUWENBERGHS GARAGE BVBA | Dalcroze-Institut de Rythmique ASBL | BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV | De Roeck nv

Sterckx L & Zn is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is Sterckx L & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08206481933. Het bedrijf Sterckx L & Zn bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnlaan 2E,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sterckx L & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sterckx L & Zn is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sterckx L & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sterckx L & Zn, openstaande posities, locatie van Sterckx L & Zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sterckx L & Zn is a company, that was registered 2001 in Olen region, Belgium. Full name of company is Sterckx L & Zn, company assigned to the tax number BE08206481933. The company Sterckx L & Zn is located at the address: Koning Boudewijnlaan 2E,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sterckx L & Zn were not found.
The main activity of Sterckx L & Zn is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sterckx L & Zn is not available. You also can look at reviews of Sterckx L & Zn, open positions, location of Sterckx L & Zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sterckx L & Zn, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sterckx L & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sterckx L & Zn, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sterckx L & Zn, employees, financial statistics.