Federation International de Hockey

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Federation International de Hockey
Private companiesLegal Services • Federation International de Hockey

Contactgegevens Federation International de Hockey: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Federation International de Hockey: address, phone, fax, email, website, opening hours

Federation International de Hockey

Regio (region): Brussel 1040 - BE, België

Adres (address): Avenue des Arts 1 Bte 5, België

Telefoon (phone): +32 22194537 +32 22194537

Fax (fax): +32 (57) 316-89-60 +32 (57) 316-89-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Federation International de Hockey: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Federation International de Hockey"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Federation International de Hockey"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Federation International de Hockey, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Federation International de Hockey. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Federation International de Hockey, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Federation International de Hockey. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Federation International de Hockey
Products information Federation International de Hockey

BTW identificatienummer (tax): BE08573699951
Ondernemingsnummer: 3440612792
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Federation International de Hockey zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Federation International de Hockey
(Get full report from official database of BE for Federation International de Hockey)

Aanvulling soorten activiteiten voor Federation International de Hockey
Addition kinds of activities for Federation International de Hockey

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments

Werken bij Federation International de Hockey: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Federation International de Hockey: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Federation International de Hockey. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Federation International de Hockey. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van Federation International de Hockey in sociale netwerken
Look for responds of Federation International de Hockey in social networks

Lees alle opmerkingen voor Federation International de Hockey. Laat een reactie achter voor Federation International de Hockey. Federation International de Hockey bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Federation International de Hockey. Leave a respond for Federation International de Hockey. Federation International de Hockey on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Federation International de Hockey op de google maps. Adres en contacten Federation International de Hockey
Location of Federation International de Hockey on the google maps. Address and contacts of Federation International de Hockey

Andere gerelateerde bedrijven als come Federation International de Hockey Federation International de Hockey: CVC Capital Partners Belgium | Verna Web Applications BVBA | Kramo N.V. | JAN DE WACKER | Resa Corp

Other related companies as Federation International de Hockey: CVC Capital Partners Belgium | Verna Web Applications BVBA | Kramo N.V. | JAN DE WACKER | Resa Corp

Federation International de Hockey is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Federation International de Hockey, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573699951. Het bedrijf Federation International de Hockey bevindt zich op het adres: Avenue des Arts 1 Bte 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Federation International de Hockey zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Federation International de Hockey is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Federation International de Hockey is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Federation International de Hockey, openstaande posities, locatie van Federation International de Hockey op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Federation International de Hockey is a company, that was registered 1987 in Brussel 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Federation International de Hockey, company assigned to the tax number BE08573699951. The company Federation International de Hockey is located at the address: Avenue des Arts 1 Bte 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Federation International de Hockey were not found.
The main activity of Federation International de Hockey is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Federation International de Hockey is not available. You also can look at reviews of Federation International de Hockey, open positions, location of Federation International de Hockey on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Federation International de Hockey, Brussel 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Federation International de Hockey, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Federation International de Hockey, Brussel 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Federation International de Hockey, employees, financial statistics.