De Toog Handelsmaatschap

Contactgegevens De Toog Handelsmaatschap: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Toog Handelsmaatschap: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Toog Handelsmaatschap

Regio (region): Wilrijk 2610 - BE, België

Adres (address): Voorjaarstraat 22, België

Telefoon (phone): +32 3 827 34 72 +32 3 827 34 72

Fax (fax): +32 3 744 26 40 +32 3 744 26 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Toog Handelsmaatschap: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Toog Handelsmaatschap"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Toog Handelsmaatschap"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Toog Handelsmaatschap, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Toog Handelsmaatschap. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Toog Handelsmaatschap, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Toog Handelsmaatschap. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Toog Handelsmaatschap
Products information De Toog Handelsmaatschap

BTW identificatienummer (tax): BE01725097656
Ondernemingsnummer: 3817718505
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Toog Handelsmaatschap zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Toog Handelsmaatschap
(Get full report from official database of BE for De Toog Handelsmaatschap)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Toog Handelsmaatschap
Addition kinds of activities for De Toog Handelsmaatschap

14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
82210102. Universiteit | University

Werken bij De Toog Handelsmaatschap: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Toog Handelsmaatschap: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Toog Handelsmaatschap. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Toog Handelsmaatschap. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van De Toog Handelsmaatschap in sociale netwerken
Look for responds of De Toog Handelsmaatschap in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Toog Handelsmaatschap. Laat een reactie achter voor De Toog Handelsmaatschap. De Toog Handelsmaatschap bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Toog Handelsmaatschap. Leave a respond for De Toog Handelsmaatschap. De Toog Handelsmaatschap on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Toog Handelsmaatschap op de google maps. Adres en contacten De Toog Handelsmaatschap
Location of De Toog Handelsmaatschap on the google maps. Address and contacts of De Toog Handelsmaatschap

Andere gerelateerde bedrijven als come De Toog Handelsmaatschap De Toog Handelsmaatschap: ACV WAAS EN DENDER | Brasserie d'Orval SA | Mostien Walter | ADK | GUY JOOSTEN

Other related companies as De Toog Handelsmaatschap: ACV WAAS EN DENDER | Brasserie d'Orval SA | Mostien Walter | ADK | GUY JOOSTEN

De Toog Handelsmaatschap is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Wilrijk 2610 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Toog Handelsmaatschap, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01725097656. Het bedrijf De Toog Handelsmaatschap bevindt zich op het adres: Voorjaarstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Toog Handelsmaatschap zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Toog Handelsmaatschap is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Toog Handelsmaatschap is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Toog Handelsmaatschap, openstaande posities, locatie van De Toog Handelsmaatschap op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Toog Handelsmaatschap is a company, that was registered 1985 in Wilrijk 2610 - BE region, Belgium. Full name of company is De Toog Handelsmaatschap, company assigned to the tax number BE01725097656. The company De Toog Handelsmaatschap is located at the address: Voorjaarstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Toog Handelsmaatschap were not found.
The main activity of De Toog Handelsmaatschap is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Toog Handelsmaatschap is not available. You also can look at reviews of De Toog Handelsmaatschap, open positions, location of De Toog Handelsmaatschap on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Toog Handelsmaatschap, Wilrijk 2610 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Toog Handelsmaatschap, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Toog Handelsmaatschap, Wilrijk 2610 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Toog Handelsmaatschap, employees, financial statistics.