ADK

Contactgegevens ADK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADK

Regio (region): LIEGE LIEGE 4000 - BE, België

Adres (address): Boulevard Piercot 11, België

Telefoon (phone): +32 4 220 70 70 +32 4 220 70 70

Fax (fax): +32 (55) 833-95-99 +32 (55) 833-95-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADK
Products information ADK

BTW identificatienummer (tax): BE03770202636
Ondernemingsnummer: 6888946533
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ADK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADK
(Get full report from official database of BE for ADK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADK
Addition kinds of activities for ADK

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet
50720200. Handgereedschap | Hand tools
51490307. Salade dressing | Salad dressing
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij ADK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van ADK in sociale netwerken
Look for responds of ADK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADK. Laat een reactie achter voor ADK. ADK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADK. Leave a respond for ADK. ADK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADK op de google maps. Adres en contacten ADK
Location of ADK on the google maps. Address and contacts of ADK

Andere gerelateerde bedrijven als come ADK ADK: Construction Artisanale SPRL | Vandecasteele CSE BVBA | Scholts C & Fils Zonen | Deme | Gevan Interieur

Other related companies as ADK: Construction Artisanale SPRL | Vandecasteele CSE BVBA | Scholts C & Fils Zonen | Deme | Gevan Interieur

ADK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio LIEGE LIEGE 4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ADK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03770202636. Het bedrijf ADK bevindt zich op het adres: Boulevard Piercot 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 625,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ADK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADK is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADK, openstaande posities, locatie van ADK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADK is a company, that was registered 2018 in LIEGE LIEGE 4000 - BE region, Belgium. Full name of company is ADK, company assigned to the tax number BE03770202636. The company ADK is located at the address: Boulevard Piercot 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 625,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ADK were not found.
The main activity of ADK is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADK is not available. You also can look at reviews of ADK, open positions, location of ADK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADK, LIEGE LIEGE 4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADK, LIEGE LIEGE 4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADK, employees, financial statistics.