ACV WAAS EN DENDER

Contactgegevens ACV WAAS EN DENDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACV WAAS EN DENDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACV WAAS EN DENDER

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Poststraat 4,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 12 48 09 348 12 48

Fax (fax): +32 (9) 177-45-75 +32 (9) 177-45-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACV WAAS EN DENDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACV WAAS EN DENDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACV WAAS EN DENDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACV WAAS EN DENDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACV WAAS EN DENDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACV WAAS EN DENDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACV WAAS EN DENDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACV WAAS EN DENDER
Products information ACV WAAS EN DENDER

BTW identificatienummer (tax): BE01363098144
Ondernemingsnummer: 5365142822
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACV WAAS EN DENDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACV WAAS EN DENDER
(Get full report from official database of BE for ACV WAAS EN DENDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACV WAAS EN DENDER
Addition kinds of activities for ACV WAAS EN DENDER

289102. lijmen | Adhesives
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
50910702. kano's | Canoes
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij ACV WAAS EN DENDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACV WAAS EN DENDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACV WAAS EN DENDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACV WAAS EN DENDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van ACV WAAS EN DENDER in sociale netwerken
Look for responds of ACV WAAS EN DENDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACV WAAS EN DENDER. Laat een reactie achter voor ACV WAAS EN DENDER. ACV WAAS EN DENDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACV WAAS EN DENDER. Leave a respond for ACV WAAS EN DENDER. ACV WAAS EN DENDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACV WAAS EN DENDER op de google maps. Adres en contacten ACV WAAS EN DENDER
Location of ACV WAAS EN DENDER on the google maps. Address and contacts of ACV WAAS EN DENDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ACV WAAS EN DENDER ACV WAAS EN DENDER: Danckaarts BVBA | DM&C/RING RING CIE | Blancke S.P.R.L. | Gestion Loisir S.P.R.L. | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Other related companies as ACV WAAS EN DENDER: Danckaarts BVBA | DM&C/RING RING CIE | Blancke S.P.R.L. | Gestion Loisir S.P.R.L. | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

ACV WAAS EN DENDER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is ACV WAAS EN DENDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363098144. Het bedrijf ACV WAAS EN DENDER bevindt zich op het adres: Poststraat 4,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACV WAAS EN DENDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACV WAAS EN DENDER is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACV WAAS EN DENDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACV WAAS EN DENDER, openstaande posities, locatie van ACV WAAS EN DENDER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACV WAAS EN DENDER is a company, that was registered 1991 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is ACV WAAS EN DENDER, company assigned to the tax number BE01363098144. The company ACV WAAS EN DENDER is located at the address: Poststraat 4,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACV WAAS EN DENDER were not found.
The main activity of ACV WAAS EN DENDER is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACV WAAS EN DENDER is not available. You also can look at reviews of ACV WAAS EN DENDER, open positions, location of ACV WAAS EN DENDER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACV WAAS EN DENDER, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACV WAAS EN DENDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACV WAAS EN DENDER, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACV WAAS EN DENDER, employees, financial statistics.