Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Contactgegevens Fotek Grafische Bedrijven BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fotek Grafische Bedrijven BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Regio (region): Sint-NiklaasB-9100 - BELGIUM, België

Adres (address): Entrepotstraat 3, België

Telefoon (phone): 32-3-7601120 32-3-7601120

Fax (fax): +32 (81) 533-21-83 +32 (81) 533-21-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fotek Grafische Bedrijven BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fotek Grafische Bedrijven BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fotek Grafische Bedrijven BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fotek Grafische Bedrijven BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fotek Grafische Bedrijven BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fotek Grafische Bedrijven BVBA
Products information Fotek Grafische Bedrijven BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01291137695
Ondernemingsnummer: 6956512451
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fotek Grafische Bedrijven BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fotek Grafische Bedrijven BVBA
(Get full report from official database of BE for Fotek Grafische Bedrijven BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fotek Grafische Bedrijven BVBA
Addition kinds of activities for Fotek Grafische Bedrijven BVBA

23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij Fotek Grafische Bedrijven BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fotek Grafische Bedrijven BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

Zoek naar antwoorden van Fotek Grafische Bedrijven BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fotek Grafische Bedrijven BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Laat een reactie achter voor Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Fotek Grafische Bedrijven BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Leave a respond for Fotek Grafische Bedrijven BVBA. Fotek Grafische Bedrijven BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fotek Grafische Bedrijven BVBA op de google maps. Adres en contacten Fotek Grafische Bedrijven BVBA
Location of Fotek Grafische Bedrijven BVBA on the google maps. Address and contacts of Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fotek Grafische Bedrijven BVBA Fotek Grafische Bedrijven BVBA: Marechal W | IMPRESSA NV | BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa | Servi-Bat | Eider N.V.

Other related companies as Fotek Grafische Bedrijven BVBA: Marechal W | IMPRESSA NV | BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa | Servi-Bat | Eider N.V.

Fotek Grafische Bedrijven BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sint-NiklaasB-9100 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Fotek Grafische Bedrijven BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291137695. Het bedrijf Fotek Grafische Bedrijven BVBA bevindt zich op het adres: Entrepotstraat 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fotek Grafische Bedrijven BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fotek Grafische Bedrijven BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fotek Grafische Bedrijven BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fotek Grafische Bedrijven BVBA, openstaande posities, locatie van Fotek Grafische Bedrijven BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fotek Grafische Bedrijven BVBA is a company, that was registered 2005 in Sint-NiklaasB-9100 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Fotek Grafische Bedrijven BVBA, company assigned to the tax number BE01291137695. The company Fotek Grafische Bedrijven BVBA is located at the address: Entrepotstraat 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fotek Grafische Bedrijven BVBA were not found.
The main activity of Fotek Grafische Bedrijven BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fotek Grafische Bedrijven BVBA is not available. You also can look at reviews of Fotek Grafische Bedrijven BVBA, open positions, location of Fotek Grafische Bedrijven BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fotek Grafische Bedrijven BVBA, Sint-NiklaasB-9100 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fotek Grafische Bedrijven BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fotek Grafische Bedrijven BVBA, Sint-NiklaasB-9100 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fotek Grafische Bedrijven BVBA, employees, financial statistics.