Cristelle Hermand

Contactgegevens Cristelle Hermand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cristelle Hermand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cristelle Hermand

Regio (region): Jument Hainaut 6040 - BE, België

Adres (address): rue Biernaux 85, België

Telefoon (phone): 003271354833 003271354833

Fax (fax): +32 (13) 222-47-27 +32 (13) 222-47-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cristelle Hermand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cristelle Hermand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cristelle Hermand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cristelle Hermand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cristelle Hermand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cristelle Hermand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cristelle Hermand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cristelle Hermand
Products information Cristelle Hermand

BTW identificatienummer (tax): BE08161163330
Ondernemingsnummer: 1571289062
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cristelle Hermand zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cristelle Hermand
(Get full report from official database of BE for Cristelle Hermand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cristelle Hermand
Addition kinds of activities for Cristelle Hermand

08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij Cristelle Hermand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cristelle Hermand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cristelle Hermand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cristelle Hermand. Looking for open vacancies in other companies

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van Cristelle Hermand in sociale netwerken
Look for responds of Cristelle Hermand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cristelle Hermand. Laat een reactie achter voor Cristelle Hermand. Cristelle Hermand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cristelle Hermand. Leave a respond for Cristelle Hermand. Cristelle Hermand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cristelle Hermand op de google maps. Adres en contacten Cristelle Hermand
Location of Cristelle Hermand on the google maps. Address and contacts of Cristelle Hermand

Andere gerelateerde bedrijven als come Cristelle Hermand Cristelle Hermand: Erik Van Gucht bvba | A.C.S. scrl | LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG | Reydams Special Cars Building B.V.B.A. | Avenue Jean-Francois Leemans

Other related companies as Cristelle Hermand: Erik Van Gucht bvba | A.C.S. scrl | LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG | Reydams Special Cars Building B.V.B.A. | Avenue Jean-Francois Leemans

Cristelle Hermand is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Jument Hainaut 6040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Cristelle Hermand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08161163330. Het bedrijf Cristelle Hermand bevindt zich op het adres: rue Biernaux 85. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cristelle Hermand zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cristelle Hermand is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cristelle Hermand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cristelle Hermand, openstaande posities, locatie van Cristelle Hermand op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cristelle Hermand is a company, that was registered 2007 in Jument Hainaut 6040 - BE region, Belgium. Full name of company is Cristelle Hermand, company assigned to the tax number BE08161163330. The company Cristelle Hermand is located at the address: rue Biernaux 85. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cristelle Hermand were not found.
The main activity of Cristelle Hermand is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cristelle Hermand is not available. You also can look at reviews of Cristelle Hermand, open positions, location of Cristelle Hermand on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cristelle Hermand, Jument Hainaut 6040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cristelle Hermand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cristelle Hermand, Jument Hainaut 6040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cristelle Hermand, employees, financial statistics.