Erik Van Gucht bvba

Contactgegevens Erik Van Gucht bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erik Van Gucht bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Erik Van Gucht bvba

Regio (region): Sint-Amands (Oppuurs), België

Adres (address): Kruisveld 28,2890, België

Telefoon (phone): 03 889 83 84 03 889 83 84

Fax (fax): 03 889 55 55 03 889 55 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erik Van Gucht bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erik Van Gucht bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erik Van Gucht bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erik Van Gucht bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erik Van Gucht bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erik Van Gucht bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erik Van Gucht bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erik Van Gucht bvba
Products information Erik Van Gucht bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04517272949
Ondernemingsnummer: 8093048095
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Erik Van Gucht bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erik Van Gucht bvba
(Get full report from official database of BE for Erik Van Gucht bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Erik Van Gucht bvba
Addition kinds of activities for Erik Van Gucht bvba

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij Erik Van Gucht bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erik Van Gucht bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erik Van Gucht bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erik Van Gucht bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

Zoek naar antwoorden van Erik Van Gucht bvba in sociale netwerken
Look for responds of Erik Van Gucht bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erik Van Gucht bvba. Laat een reactie achter voor Erik Van Gucht bvba. Erik Van Gucht bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erik Van Gucht bvba. Leave a respond for Erik Van Gucht bvba. Erik Van Gucht bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erik Van Gucht bvba op de google maps. Adres en contacten Erik Van Gucht bvba
Location of Erik Van Gucht bvba on the google maps. Address and contacts of Erik Van Gucht bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Erik Van Gucht bvba Erik Van Gucht bvba: Egta SA | Smartobjects.Be SPRL | ATTRACTIEVERHUUR MOONEN | DECO-WALL SA | ABA SMILE & HEALTH

Other related companies as Erik Van Gucht bvba: Egta SA | Smartobjects.Be SPRL | ATTRACTIEVERHUUR MOONEN | DECO-WALL SA | ABA SMILE & HEALTH

Erik Van Gucht bvba is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Amands (Oppuurs), België. De volledige naam van het bedrijf is Erik Van Gucht bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04517272949. Het bedrijf Erik Van Gucht bvba bevindt zich op het adres: Kruisveld 28,2890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Erik Van Gucht bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Erik Van Gucht bvba is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erik Van Gucht bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erik Van Gucht bvba, openstaande posities, locatie van Erik Van Gucht bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Erik Van Gucht bvba is a company, that was registered 2003 in Sint-Amands (Oppuurs) region, Belgium. Full name of company is Erik Van Gucht bvba, company assigned to the tax number BE04517272949. The company Erik Van Gucht bvba is located at the address: Kruisveld 28,2890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Erik Van Gucht bvba were not found.
The main activity of Erik Van Gucht bvba is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Erik Van Gucht bvba is not available. You also can look at reviews of Erik Van Gucht bvba, open positions, location of Erik Van Gucht bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erik Van Gucht bvba, Sint-Amands (Oppuurs): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erik Van Gucht bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erik Van Gucht bvba, Sint-Amands (Oppuurs): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erik Van Gucht bvba, employees, financial statistics.