LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG
Private companiesUnited States Postal Service • LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

Contactgegevens LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 358,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 01 35 02 203 01 35

Fax (fax): 02 203 01 82 02 203 01 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG
Products information LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

BTW identificatienummer (tax): BE07860412597
Ondernemingsnummer: 4031402587
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG
(Get full report from official database of BE for LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG
Addition kinds of activities for LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
36440202. Raceways | Raceways
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG in sociale netwerken
Look for responds of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Laat een reactie achter voor LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. Leave a respond for LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG. LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG op de google maps. Adres en contacten LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG
Location of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG on the google maps. Address and contacts of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: Demuynck R | Lemestre P | Concordia Int'l Forw Corp | Trivia BVBA | esotericism

Other related companies as LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG: Demuynck R | Lemestre P | Concordia Int'l Forw Corp | Trivia BVBA | esotericism

LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860412597. Het bedrijf LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 358,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, openstaande posities, locatie van LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is a company, that was registered 2016 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, company assigned to the tax number BE07860412597. The company LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is located at the address: Antwerpsesteenweg 358,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG were not found.
The main activity of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG is not available. You also can look at reviews of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, open positions, location of LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVI BIOLIGO BELGIUM LTD AG, employees, financial statistics.