Bontems Olivier

Contactgegevens Bontems Olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bontems Olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bontems Olivier

Regio (region): Tournai, 7500 - BE, België

Adres (address): Avenue Elisabeth 74, België

Telefoon (phone): 32.2.2273286 32.2.2273286

Fax (fax): 32.2.2273356 32.2.2273356

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bontems Olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bontems Olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bontems Olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bontems Olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bontems Olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bontems Olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bontems Olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bontems Olivier
Products information Bontems Olivier

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bontems Olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bontems Olivier
(Get full report from official database of BE for Bontems Olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bontems Olivier
Addition kinds of activities for Bontems Olivier

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
20630201. Vloeibare suiker, van suikerbietjes | Liquid sugar, from sugar beets
20990501. Dips, behalve op basis van kaas en zure room | Dips, except cheese and sour cream based
20999917. Thee mixen | Tea blending
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing

Werken bij Bontems Olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bontems Olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bontems Olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bontems Olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van Bontems Olivier in sociale netwerken
Look for responds of Bontems Olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bontems Olivier. Laat een reactie achter voor Bontems Olivier. Bontems Olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bontems Olivier. Leave a respond for Bontems Olivier. Bontems Olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bontems Olivier op de google maps. Adres en contacten Bontems Olivier
Location of Bontems Olivier on the google maps. Address and contacts of Bontems Olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Bontems Olivier Bontems Olivier: Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard | A.E.W. NV | Fosset B | ETS PIERRARD Frères SPRL | I.D.G. NV

Other related companies as Bontems Olivier: Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard | A.E.W. NV | Fosset B | ETS PIERRARD Frères SPRL | I.D.G. NV

Bontems Olivier is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Tournai, 7500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bontems Olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf Bontems Olivier bevindt zich op het adres: Avenue Elisabeth 74. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bontems Olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bontems Olivier is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bontems Olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bontems Olivier, openstaande posities, locatie van Bontems Olivier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bontems Olivier is a company, that was registered 2016 in Tournai, 7500 - BE region, Belgium. Full name of company is Bontems Olivier, company assigned to the tax number BE07586303710. The company Bontems Olivier is located at the address: Avenue Elisabeth 74. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bontems Olivier were not found.
The main activity of Bontems Olivier is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bontems Olivier is not available. You also can look at reviews of Bontems Olivier, open positions, location of Bontems Olivier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bontems Olivier, Tournai, 7500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bontems Olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bontems Olivier, Tournai, 7500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bontems Olivier, employees, financial statistics.