Rotor Drives & Transmissions

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Rotor Drives & Transmissions
Private companiesApparel and Accessory Stores • Rotor Drives & Transmissions

Contactgegevens Rotor Drives & Transmissions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rotor Drives & Transmissions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rotor Drives & Transmissions

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2Q,9031, België

Telefoon (phone): 09 281 11 40 09 281 11 40

Fax (fax): 09 281 11 45 09 281 11 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rotor Drives & Transmissions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rotor Drives & Transmissions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rotor Drives & Transmissions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rotor Drives & Transmissions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rotor Drives & Transmissions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rotor Drives & Transmissions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rotor Drives & Transmissions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rotor Drives & Transmissions
Products information Rotor Drives & Transmissions

BTW identificatienummer (tax): BE05225891113
Ondernemingsnummer: 5132232666
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Rotor Drives & Transmissions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rotor Drives & Transmissions
(Get full report from official database of BE for Rotor Drives & Transmissions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rotor Drives & Transmissions
Addition kinds of activities for Rotor Drives & Transmissions

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij Rotor Drives & Transmissions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rotor Drives & Transmissions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rotor Drives & Transmissions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rotor Drives & Transmissions. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

 • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • operator 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

 • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

 • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

 • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

 • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Vaste Job

  Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

Zoek naar antwoorden van Rotor Drives & Transmissions in sociale netwerken
Look for responds of Rotor Drives & Transmissions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rotor Drives & Transmissions. Laat een reactie achter voor Rotor Drives & Transmissions. Rotor Drives & Transmissions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rotor Drives & Transmissions. Leave a respond for Rotor Drives & Transmissions. Rotor Drives & Transmissions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rotor Drives & Transmissions op de google maps. Adres en contacten Rotor Drives & Transmissions
Location of Rotor Drives & Transmissions on the google maps. Address and contacts of Rotor Drives & Transmissions

Andere gerelateerde bedrijven als come Rotor Drives & Transmissions Rotor Drives & Transmissions: Hemelaer Tom | D'haese | APOINT | LACHAPELLE AUX VINS | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Other related companies as Rotor Drives & Transmissions: Hemelaer Tom | D'haese | APOINT | LACHAPELLE AUX VINS | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Rotor Drives & Transmissions is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Rotor Drives & Transmissions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05225891113. Het bedrijf Rotor Drives & Transmissions bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rotor Drives & Transmissions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rotor Drives & Transmissions is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rotor Drives & Transmissions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rotor Drives & Transmissions, openstaande posities, locatie van Rotor Drives & Transmissions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rotor Drives & Transmissions is a company, that was registered 2015 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Rotor Drives & Transmissions, company assigned to the tax number BE05225891113. The company Rotor Drives & Transmissions is located at the address: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rotor Drives & Transmissions were not found.
The main activity of Rotor Drives & Transmissions is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rotor Drives & Transmissions is not available. You also can look at reviews of Rotor Drives & Transmissions, open positions, location of Rotor Drives & Transmissions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rotor Drives & Transmissions, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rotor Drives & Transmissions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rotor Drives & Transmissions, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rotor Drives & Transmissions, employees, financial statistics.