Antwerp British Women

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Antwerp British Women
Private companiesHealth Services • Antwerp British Women

Contactgegevens Antwerp British Women: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp British Women: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp British Women

Regio (region): 2930 Brasschaat 2930 - BE, België

Adres (address): Beemdenstraat 30, België

Telefoon (phone): +44 115 9170000 +44 115 9170000

Fax (fax): +32 (82) 700-56-71 +32 (82) 700-56-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp British Women: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp British Women"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp British Women"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp British Women, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp British Women. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp British Women, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp British Women. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp British Women
Products information Antwerp British Women

BTW identificatienummer (tax): BE08965362548
Ondernemingsnummer: 7420410156
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antwerp British Women zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp British Women
(Get full report from official database of BE for Antwerp British Women)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp British Women
Addition kinds of activities for Antwerp British Women

28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
36999912. Problemen lichten | Trouble lights
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials

Werken bij Antwerp British Women: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp British Women: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp British Women. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp British Women. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

Zoek naar antwoorden van Antwerp British Women in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp British Women in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp British Women. Laat een reactie achter voor Antwerp British Women. Antwerp British Women bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp British Women. Leave a respond for Antwerp British Women. Antwerp British Women on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp British Women op de google maps. Adres en contacten Antwerp British Women
Location of Antwerp British Women on the google maps. Address and contacts of Antwerp British Women

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp British Women Antwerp British Women: Woumans & co | MODEMUSEUM (STEDEL.) | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | Dapsens-Soyer S.A. | VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Other related companies as Antwerp British Women: Woumans & co | MODEMUSEUM (STEDEL.) | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | Dapsens-Soyer S.A. | VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Antwerp British Women is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio 2930 Brasschaat 2930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp British Women, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965362548. Het bedrijf Antwerp British Women bevindt zich op het adres: Beemdenstraat 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antwerp British Women zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp British Women is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp British Women is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp British Women, openstaande posities, locatie van Antwerp British Women op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp British Women is a company, that was registered 2001 in 2930 Brasschaat 2930 - BE region, Belgium. Full name of company is Antwerp British Women, company assigned to the tax number BE08965362548. The company Antwerp British Women is located at the address: Beemdenstraat 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antwerp British Women were not found.
The main activity of Antwerp British Women is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp British Women is not available. You also can look at reviews of Antwerp British Women, open positions, location of Antwerp British Women on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp British Women, 2930 Brasschaat 2930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp British Women, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp British Women, 2930 Brasschaat 2930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp British Women, employees, financial statistics.