MODEMUSEUM (STEDEL.)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MODEMUSEUM (STEDEL.)
Private companiesHealth Services • MODEMUSEUM (STEDEL.)

Contactgegevens MODEMUSEUM (STEDEL.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODEMUSEUM (STEDEL.): address, phone, fax, email, website, opening hours

MODEMUSEUM (STEDEL.)

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Gasthuisstraat 11,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 17 73; 011 23 95 42 011 22 17 73; 011 23 95 42

Fax (fax): 011 22 10 66 011 22 10 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODEMUSEUM (STEDEL.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODEMUSEUM (STEDEL.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODEMUSEUM (STEDEL.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODEMUSEUM (STEDEL.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODEMUSEUM (STEDEL.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODEMUSEUM (STEDEL.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODEMUSEUM (STEDEL.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODEMUSEUM (STEDEL.)
Products information MODEMUSEUM (STEDEL.)

BTW identificatienummer (tax): BE01767395019
Ondernemingsnummer: 5699127197
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MODEMUSEUM (STEDEL.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODEMUSEUM (STEDEL.)
(Get full report from official database of BE for MODEMUSEUM (STEDEL.))

Aanvulling soorten activiteiten voor MODEMUSEUM (STEDEL.)
Addition kinds of activities for MODEMUSEUM (STEDEL.)

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts

Werken bij MODEMUSEUM (STEDEL.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODEMUSEUM (STEDEL.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODEMUSEUM (STEDEL.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODEMUSEUM (STEDEL.). Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van MODEMUSEUM (STEDEL.) in sociale netwerken
Look for responds of MODEMUSEUM (STEDEL.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODEMUSEUM (STEDEL.). Laat een reactie achter voor MODEMUSEUM (STEDEL.). MODEMUSEUM (STEDEL.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODEMUSEUM (STEDEL.). Leave a respond for MODEMUSEUM (STEDEL.). MODEMUSEUM (STEDEL.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODEMUSEUM (STEDEL.) op de google maps. Adres en contacten MODEMUSEUM (STEDEL.)
Location of MODEMUSEUM (STEDEL.) on the google maps. Address and contacts of MODEMUSEUM (STEDEL.)

Andere gerelateerde bedrijven als come MODEMUSEUM (STEDEL.) MODEMUSEUM (STEDEL.): Van Goubergen P & M Productivity Improvement | Mark Liebrecht | Dims | INDUSTRIAL PROJECT ASSISTANCE | Tels Quels A.S.B.L

Other related companies as MODEMUSEUM (STEDEL.): Van Goubergen P & M Productivity Improvement | Mark Liebrecht | Dims | INDUSTRIAL PROJECT ASSISTANCE | Tels Quels A.S.B.L

MODEMUSEUM (STEDEL.) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is MODEMUSEUM (STEDEL.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767395019. Het bedrijf MODEMUSEUM (STEDEL.) bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 11,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MODEMUSEUM (STEDEL.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MODEMUSEUM (STEDEL.) is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODEMUSEUM (STEDEL.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODEMUSEUM (STEDEL.), openstaande posities, locatie van MODEMUSEUM (STEDEL.) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MODEMUSEUM (STEDEL.) is a company, that was registered 2018 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is MODEMUSEUM (STEDEL.), company assigned to the tax number BE01767395019. The company MODEMUSEUM (STEDEL.) is located at the address: Gasthuisstraat 11,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MODEMUSEUM (STEDEL.) were not found.
The main activity of MODEMUSEUM (STEDEL.) is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MODEMUSEUM (STEDEL.) is not available. You also can look at reviews of MODEMUSEUM (STEDEL.), open positions, location of MODEMUSEUM (STEDEL.) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODEMUSEUM (STEDEL.), Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODEMUSEUM (STEDEL.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODEMUSEUM (STEDEL.), Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODEMUSEUM (STEDEL.), employees, financial statistics.