Mark Liebrecht

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Mark Liebrecht
Private companiesHealth Services • Mark Liebrecht

Contactgegevens Mark Liebrecht: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mark Liebrecht: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mark Liebrecht

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Schotensesteenweg 381,2100, België

Telefoon (phone): 03 360 91 41; 03 360 91 42; 0475 45 45 55 03 360 91 41; 03 360 91 42; 0475 45 45 55

Fax (fax): 03 360 91 49 03 360 91 49

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mark Liebrecht: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mark Liebrecht"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mark Liebrecht"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mark Liebrecht, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mark Liebrecht. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mark Liebrecht, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mark Liebrecht. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mark Liebrecht
Products information Mark Liebrecht

BTW identificatienummer (tax): BE08826934814
Ondernemingsnummer: 8626708984
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mark Liebrecht zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mark Liebrecht
(Get full report from official database of BE for Mark Liebrecht)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mark Liebrecht
Addition kinds of activities for Mark Liebrecht

2816. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
4214. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal

Werken bij Mark Liebrecht: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mark Liebrecht: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mark Liebrecht. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mark Liebrecht. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Mark Liebrecht in sociale netwerken
Look for responds of Mark Liebrecht in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mark Liebrecht. Laat een reactie achter voor Mark Liebrecht. Mark Liebrecht bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mark Liebrecht. Leave a respond for Mark Liebrecht. Mark Liebrecht on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mark Liebrecht op de google maps. Adres en contacten Mark Liebrecht
Location of Mark Liebrecht on the google maps. Address and contacts of Mark Liebrecht

Andere gerelateerde bedrijven als come Mark Liebrecht Mark Liebrecht: Auximeca Filters NV | DICOMP BVBA | U-Man Belgium | Le Mas Kommilfoo | Philippe Tonglet

Other related companies as Mark Liebrecht: Auximeca Filters NV | DICOMP BVBA | U-Man Belgium | Le Mas Kommilfoo | Philippe Tonglet

Mark Liebrecht is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Mark Liebrecht, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08826934814. Het bedrijf Mark Liebrecht bevindt zich op het adres: Schotensesteenweg 381,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mark Liebrecht zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mark Liebrecht is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mark Liebrecht is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mark Liebrecht, openstaande posities, locatie van Mark Liebrecht op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Mark Liebrecht is a company, that was registered 1987 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Mark Liebrecht, company assigned to the tax number BE08826934814. The company Mark Liebrecht is located at the address: Schotensesteenweg 381,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mark Liebrecht were not found.
The main activity of Mark Liebrecht is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mark Liebrecht is not available. You also can look at reviews of Mark Liebrecht, open positions, location of Mark Liebrecht on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mark Liebrecht, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mark Liebrecht, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mark Liebrecht, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mark Liebrecht, employees, financial statistics.