VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VAN DE MEULEBROEKE, FRANK
Private companiesHealth Services • VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Contactgegevens VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Regio (region): NEVELE OOST VL 9050 - BE, België

Adres (address): Hulbeekstraat 26, België

Telefoon (phone): 003293715303 003293715303

Fax (fax): +32 (51) 454-50-31 +32 (51) 454-50-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE MEULEBROEKE, FRANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE MEULEBROEKE, FRANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE MEULEBROEKE, FRANK
Products information VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN DE MEULEBROEKE, FRANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE MEULEBROEKE, FRANK
(Get full report from official database of BE for VAN DE MEULEBROEKE, FRANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE MEULEBROEKE, FRANK
Addition kinds of activities for VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

01319900. Katoen, Nauw | Cotton, nec
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
31720202. Gevallen, glazen | Cases, glasses
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth
50889902. katrollen | Pulleys
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Laat een reactie achter voor VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. VAN DE MEULEBROEKE, FRANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. Leave a respond for VAN DE MEULEBROEKE, FRANK. VAN DE MEULEBROEKE, FRANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE MEULEBROEKE, FRANK op de google maps. Adres en contacten VAN DE MEULEBROEKE, FRANK
Location of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK on the google maps. Address and contacts of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE MEULEBROEKE, FRANK VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: Coopman-Pieters BVBA | SCHRIJNWERKERIJ LENAERTS | Respons UP-Advertising | Laurent Belgium NV | Ecodec S.A.

Other related companies as VAN DE MEULEBROEKE, FRANK: Coopman-Pieters BVBA | SCHRIJNWERKERIJ LENAERTS | Respons UP-Advertising | Laurent Belgium NV | Ecodec S.A.

VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio NEVELE OOST VL 9050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf VAN DE MEULEBROEKE, FRANK bevindt zich op het adres: Hulbeekstraat 26. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN DE MEULEBROEKE, FRANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, openstaande posities, locatie van VAN DE MEULEBROEKE, FRANK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is a company, that was registered 1998 in NEVELE OOST VL 9050 - BE region, Belgium. Full name of company is VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, company assigned to the tax number BE04035522460. The company VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is located at the address: Hulbeekstraat 26. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN DE MEULEBROEKE, FRANK were not found.
The main activity of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK is not available. You also can look at reviews of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, open positions, location of VAN DE MEULEBROEKE, FRANK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, NEVELE OOST VL 9050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, NEVELE OOST VL 9050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE MEULEBROEKE, FRANK, employees, financial statistics.