Briels Metaalwerken NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Briels Metaalwerken NV
Private companiesTransportation Equipment • Briels Metaalwerken NV

Contactgegevens Briels Metaalwerken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Briels Metaalwerken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Briels Metaalwerken NV

Regio (region): Herk-de-Stad, België

Adres (address): Steenweg 89,3540, België

Telefoon (phone): 013 55 12 83 013 55 12 83

Fax (fax): 013 55 29 52 013 55 29 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Briels Metaalwerken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Briels Metaalwerken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Briels Metaalwerken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Briels Metaalwerken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Briels Metaalwerken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Briels Metaalwerken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Briels Metaalwerken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Briels Metaalwerken NV
Products information Briels Metaalwerken NV

BTW identificatienummer (tax): BE06840881347
Ondernemingsnummer: 9058746337
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Briels Metaalwerken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Briels Metaalwerken NV
(Get full report from official database of BE for Briels Metaalwerken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Briels Metaalwerken NV
Addition kinds of activities for Briels Metaalwerken NV

332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
28910200. lijmen | Adhesives
55990103. Hang glijders | Hang gliders
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents

Werken bij Briels Metaalwerken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Briels Metaalwerken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Briels Metaalwerken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Briels Metaalwerken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Briels Metaalwerken NV in sociale netwerken
Look for responds of Briels Metaalwerken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Briels Metaalwerken NV. Laat een reactie achter voor Briels Metaalwerken NV. Briels Metaalwerken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Briels Metaalwerken NV. Leave a respond for Briels Metaalwerken NV. Briels Metaalwerken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Briels Metaalwerken NV op de google maps. Adres en contacten Briels Metaalwerken NV
Location of Briels Metaalwerken NV on the google maps. Address and contacts of Briels Metaalwerken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Briels Metaalwerken NV Briels Metaalwerken NV: E B M BVBA | A&T Advies en Trainingscentrum | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | Leloup Claude | Aviflora-Familiepark

Other related companies as Briels Metaalwerken NV: E B M BVBA | A&T Advies en Trainingscentrum | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | Leloup Claude | Aviflora-Familiepark

Briels Metaalwerken NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad, België. De volledige naam van het bedrijf is Briels Metaalwerken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06840881347. Het bedrijf Briels Metaalwerken NV bevindt zich op het adres: Steenweg 89,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Briels Metaalwerken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Briels Metaalwerken NV is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Briels Metaalwerken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Briels Metaalwerken NV, openstaande posities, locatie van Briels Metaalwerken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Briels Metaalwerken NV is a company, that was registered 1994 in Herk-de-Stad region, Belgium. Full name of company is Briels Metaalwerken NV, company assigned to the tax number BE06840881347. The company Briels Metaalwerken NV is located at the address: Steenweg 89,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Briels Metaalwerken NV were not found.
The main activity of Briels Metaalwerken NV is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Briels Metaalwerken NV is not available. You also can look at reviews of Briels Metaalwerken NV, open positions, location of Briels Metaalwerken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Briels Metaalwerken NV, Herk-de-Stad: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Briels Metaalwerken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Briels Metaalwerken NV, Herk-de-Stad: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Briels Metaalwerken NV, employees, financial statistics.