A&T Advies en Trainingscentrum

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A&T Advies en Trainingscentrum
Private companiesTransportation Equipment • A&T Advies en Trainingscentrum

Contactgegevens A&T Advies en Trainingscentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&T Advies en Trainingscentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&T Advies en Trainingscentrum

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Crutzenstraat 40,3511, België

Telefoon (phone): 0475 32 74 73 0475 32 74 73

Fax (fax): +32 (86) 284-90-18 +32 (86) 284-90-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&T Advies en Trainingscentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&T Advies en Trainingscentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&T Advies en Trainingscentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&T Advies en Trainingscentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&T Advies en Trainingscentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&T Advies en Trainingscentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&T Advies en Trainingscentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&T Advies en Trainingscentrum
Products information A&T Advies en Trainingscentrum

BTW identificatienummer (tax): BE01578704833
Ondernemingsnummer: 2039855957
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A&T Advies en Trainingscentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&T Advies en Trainingscentrum
(Get full report from official database of BE for A&T Advies en Trainingscentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&T Advies en Trainingscentrum
Addition kinds of activities for A&T Advies en Trainingscentrum

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
17990205. waterdichting | Dampproofing
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
38410402. canules | Cannulae
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
59990200. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij A&T Advies en Trainingscentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&T Advies en Trainingscentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&T Advies en Trainingscentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&T Advies en Trainingscentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van A&T Advies en Trainingscentrum in sociale netwerken
Look for responds of A&T Advies en Trainingscentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&T Advies en Trainingscentrum. Laat een reactie achter voor A&T Advies en Trainingscentrum. A&T Advies en Trainingscentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&T Advies en Trainingscentrum. Leave a respond for A&T Advies en Trainingscentrum. A&T Advies en Trainingscentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&T Advies en Trainingscentrum op de google maps. Adres en contacten A&T Advies en Trainingscentrum
Location of A&T Advies en Trainingscentrum on the google maps. Address and contacts of A&T Advies en Trainingscentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come A&T Advies en Trainingscentrum A&T Advies en Trainingscentrum: Siverma SA | Nollet Dirk BVBA | BELGIAN FUNSPORTS TEAM | Salberter SPRL | TRADIT ENERGIE NV

Other related companies as A&T Advies en Trainingscentrum: Siverma SA | Nollet Dirk BVBA | BELGIAN FUNSPORTS TEAM | Salberter SPRL | TRADIT ENERGIE NV

A&T Advies en Trainingscentrum is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is A&T Advies en Trainingscentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578704833. Het bedrijf A&T Advies en Trainingscentrum bevindt zich op het adres: Crutzenstraat 40,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A&T Advies en Trainingscentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&T Advies en Trainingscentrum is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&T Advies en Trainingscentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&T Advies en Trainingscentrum, openstaande posities, locatie van A&T Advies en Trainingscentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&T Advies en Trainingscentrum is a company, that was registered 2017 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is A&T Advies en Trainingscentrum, company assigned to the tax number BE01578704833. The company A&T Advies en Trainingscentrum is located at the address: Crutzenstraat 40,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A&T Advies en Trainingscentrum were not found.
The main activity of A&T Advies en Trainingscentrum is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A&T Advies en Trainingscentrum is not available. You also can look at reviews of A&T Advies en Trainingscentrum, open positions, location of A&T Advies en Trainingscentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&T Advies en Trainingscentrum, Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&T Advies en Trainingscentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&T Advies en Trainingscentrum, Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&T Advies en Trainingscentrum, employees, financial statistics.