Nollet Dirk BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Nollet Dirk BVBA

Contactgegevens Nollet Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nollet Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nollet Dirk BVBA

Regio (region): Herk-de-Stad (Donk), België

Adres (address): Théophile Donnéstraat 33,3540, België

Telefoon (phone): 013 44 37 25 013 44 37 25

Fax (fax): 013 46 20 17 013 46 20 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nollet Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nollet Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nollet Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nollet Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nollet Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nollet Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nollet Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nollet Dirk BVBA
Products information Nollet Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03374694824
Ondernemingsnummer: 5192657470
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nollet Dirk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nollet Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Nollet Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nollet Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Nollet Dirk BVBA

329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
347901. Etsen en gravure | Etching and engraving
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij Nollet Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nollet Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nollet Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nollet Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Nollet Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nollet Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nollet Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Nollet Dirk BVBA. Nollet Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nollet Dirk BVBA. Leave a respond for Nollet Dirk BVBA. Nollet Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nollet Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Nollet Dirk BVBA
Location of Nollet Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Nollet Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nollet Dirk BVBA Nollet Dirk BVBA: Abel Joseph Gallery | Aikon BVBA | DE SMET EMMANUEL | Carrières Schauss S.P.R.L. | Brasserie de l'Abbaye des Rocs sa

Other related companies as Nollet Dirk BVBA: Abel Joseph Gallery | Aikon BVBA | DE SMET EMMANUEL | Carrières Schauss S.P.R.L. | Brasserie de l'Abbaye des Rocs sa

Nollet Dirk BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad (Donk), België. De volledige naam van het bedrijf is Nollet Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374694824. Het bedrijf Nollet Dirk BVBA bevindt zich op het adres: Théophile Donnéstraat 33,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nollet Dirk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nollet Dirk BVBA is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nollet Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nollet Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Nollet Dirk BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nollet Dirk BVBA is a company, that was registered 2010 in Herk-de-Stad (Donk) region, Belgium. Full name of company is Nollet Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE03374694824. The company Nollet Dirk BVBA is located at the address: Théophile Donnéstraat 33,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nollet Dirk BVBA were not found.
The main activity of Nollet Dirk BVBA is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nollet Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Nollet Dirk BVBA, open positions, location of Nollet Dirk BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nollet Dirk BVBA, Herk-de-Stad (Donk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nollet Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nollet Dirk BVBA, Herk-de-Stad (Donk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nollet Dirk BVBA, employees, financial statistics.