Leloup Claude

Contactgegevens Leloup Claude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leloup Claude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leloup Claude

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Quai du Roi Albert 99,4020, België

Telefoon (phone): 04 343 53 92 04 343 53 92

Fax (fax): 04 343 65 62 04 343 65 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leloup Claude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leloup Claude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leloup Claude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leloup Claude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leloup Claude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leloup Claude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leloup Claude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leloup Claude
Products information Leloup Claude

BTW identificatienummer (tax): BE09187286376
Ondernemingsnummer: 6772216796
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Leloup Claude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leloup Claude
(Get full report from official database of BE for Leloup Claude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leloup Claude
Addition kinds of activities for Leloup Claude

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
50630505. Deurklokken, elektrisch | Door chimes, electric
50990502. Phonograph records | Phonograph records

Werken bij Leloup Claude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leloup Claude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leloup Claude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leloup Claude. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

Zoek naar antwoorden van Leloup Claude in sociale netwerken
Look for responds of Leloup Claude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leloup Claude. Laat een reactie achter voor Leloup Claude. Leloup Claude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leloup Claude. Leave a respond for Leloup Claude. Leloup Claude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leloup Claude op de google maps. Adres en contacten Leloup Claude
Location of Leloup Claude on the google maps. Address and contacts of Leloup Claude

Andere gerelateerde bedrijven als come Leloup Claude Leloup Claude: Mazda Garage Herremans bvba | Tema | BTB EBVBA | Ief Berben | JOURDAN LE CLERCQ SPRL

Other related companies as Leloup Claude: Mazda Garage Herremans bvba | Tema | BTB EBVBA | Ief Berben | JOURDAN LE CLERCQ SPRL

Leloup Claude is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Leloup Claude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09187286376. Het bedrijf Leloup Claude bevindt zich op het adres: Quai du Roi Albert 99,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Leloup Claude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leloup Claude is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leloup Claude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leloup Claude, openstaande posities, locatie van Leloup Claude op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leloup Claude is a company, that was registered 2017 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Leloup Claude, company assigned to the tax number BE09187286376. The company Leloup Claude is located at the address: Quai du Roi Albert 99,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Leloup Claude were not found.
The main activity of Leloup Claude is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Leloup Claude is not available. You also can look at reviews of Leloup Claude, open positions, location of Leloup Claude on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leloup Claude, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leloup Claude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leloup Claude, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leloup Claude, employees, financial statistics.