ARGO PRESS

Contactgegevens ARGO PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGO PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGO PRESS

Regio (region): SINT MARTENS LATEM 9830 - BE, België

Adres (address): HULLEWEG 10, België

Telefoon (phone): 09-2826479 09-2826479

Fax (fax): 09-2826479 09-2826479

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGO PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGO PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGO PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGO PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGO PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGO PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGO PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGO PRESS
Products information ARGO PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE01343597412
Ondernemingsnummer: 9231506347
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARGO PRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGO PRESS
(Get full report from official database of BE for ARGO PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGO PRESS
Addition kinds of activities for ARGO PRESS

33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
39310122. Strijkers, piano | Strings, piano
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij ARGO PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGO PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGO PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGO PRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

Zoek naar antwoorden van ARGO PRESS in sociale netwerken
Look for responds of ARGO PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGO PRESS. Laat een reactie achter voor ARGO PRESS. ARGO PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGO PRESS. Leave a respond for ARGO PRESS. ARGO PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGO PRESS op de google maps. Adres en contacten ARGO PRESS
Location of ARGO PRESS on the google maps. Address and contacts of ARGO PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGO PRESS ARGO PRESS: Jags Only Jaguar NV | Bois Dormant (Au) | Institut Saint-Coeur de Marie | Carpro S.P.R.L. | HENDRICKX, JAN

Other related companies as ARGO PRESS: Jags Only Jaguar NV | Bois Dormant (Au) | Institut Saint-Coeur de Marie | Carpro S.P.R.L. | HENDRICKX, JAN

ARGO PRESS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio SINT MARTENS LATEM 9830 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGO PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343597412. Het bedrijf ARGO PRESS bevindt zich op het adres: HULLEWEG 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARGO PRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGO PRESS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGO PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGO PRESS, openstaande posities, locatie van ARGO PRESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARGO PRESS is a company, that was registered 1988 in SINT MARTENS LATEM 9830 - BE region, Belgium. Full name of company is ARGO PRESS, company assigned to the tax number BE01343597412. The company ARGO PRESS is located at the address: HULLEWEG 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARGO PRESS were not found.
The main activity of ARGO PRESS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGO PRESS is not available. You also can look at reviews of ARGO PRESS, open positions, location of ARGO PRESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGO PRESS, SINT MARTENS LATEM 9830 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGO PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGO PRESS, SINT MARTENS LATEM 9830 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGO PRESS, employees, financial statistics.