HENDRICKX, JAN

Contactgegevens HENDRICKX, JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRICKX, JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRICKX, JAN

Regio (region): KORTENAKEN, B-3470 - BE, België

Adres (address): DORPSTRAAT 129, België

Telefoon (phone): +32 (13) 560-35-97 +32 (13) 560-35-97

Fax (fax): +32 (13) 629-18-84 +32 (13) 629-18-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRICKX, JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRICKX, JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRICKX, JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRICKX, JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRICKX, JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRICKX, JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRICKX, JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRICKX, JAN
Products information HENDRICKX, JAN

BTW identificatienummer (tax): BE02788574218
Ondernemingsnummer: 9978851318
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HENDRICKX, JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRICKX, JAN
(Get full report from official database of BE for HENDRICKX, JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRICKX, JAN
Addition kinds of activities for HENDRICKX, JAN

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
35669902. Gears, krachtoverbrenging, behalve auto | Gears, power transmission, except auto
35690100. filters | Filters
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service

Werken bij HENDRICKX, JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRICKX, JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRICKX, JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRICKX, JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van HENDRICKX, JAN in sociale netwerken
Look for responds of HENDRICKX, JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRICKX, JAN. Laat een reactie achter voor HENDRICKX, JAN. HENDRICKX, JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRICKX, JAN. Leave a respond for HENDRICKX, JAN. HENDRICKX, JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRICKX, JAN op de google maps. Adres en contacten HENDRICKX, JAN
Location of HENDRICKX, JAN on the google maps. Address and contacts of HENDRICKX, JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRICKX, JAN HENDRICKX, JAN: Bolle & Douxchamps | Institut Médico-Pédagogique | T.T.T.T. | Citizen Brain asbl | LB Europe

Other related companies as HENDRICKX, JAN: Bolle & Douxchamps | Institut Médico-Pédagogique | T.T.T.T. | Citizen Brain asbl | LB Europe

HENDRICKX, JAN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio KORTENAKEN, B-3470 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRICKX, JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788574218. Het bedrijf HENDRICKX, JAN bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 129. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HENDRICKX, JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRICKX, JAN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRICKX, JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRICKX, JAN, openstaande posities, locatie van HENDRICKX, JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HENDRICKX, JAN is a company, that was registered 2003 in KORTENAKEN, B-3470 - BE region, Belgium. Full name of company is HENDRICKX, JAN, company assigned to the tax number BE02788574218. The company HENDRICKX, JAN is located at the address: DORPSTRAAT 129. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HENDRICKX, JAN were not found.
The main activity of HENDRICKX, JAN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRICKX, JAN is not available. You also can look at reviews of HENDRICKX, JAN, open positions, location of HENDRICKX, JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRICKX, JAN, KORTENAKEN, B-3470 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRICKX, JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRICKX, JAN, KORTENAKEN, B-3470 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRICKX, JAN, employees, financial statistics.