Jags Only Jaguar NV

Contactgegevens Jags Only Jaguar NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jags Only Jaguar NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jags Only Jaguar NV

Regio (region): Hulshout, België

Adres (address): Industriepark 54,2235, België

Telefoon (phone): 015 73 09 99 015 73 09 99

Fax (fax): 015 73 09 95 015 73 09 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jags Only Jaguar NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jags Only Jaguar NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jags Only Jaguar NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jags Only Jaguar NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jags Only Jaguar NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jags Only Jaguar NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jags Only Jaguar NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jags Only Jaguar NV
Products information Jags Only Jaguar NV

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jags Only Jaguar NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jags Only Jaguar NV
(Get full report from official database of BE for Jags Only Jaguar NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jags Only Jaguar NV
Addition kinds of activities for Jags Only Jaguar NV

363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter

Werken bij Jags Only Jaguar NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jags Only Jaguar NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jags Only Jaguar NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jags Only Jaguar NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Jags Only Jaguar NV in sociale netwerken
Look for responds of Jags Only Jaguar NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jags Only Jaguar NV. Laat een reactie achter voor Jags Only Jaguar NV. Jags Only Jaguar NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jags Only Jaguar NV. Leave a respond for Jags Only Jaguar NV. Jags Only Jaguar NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jags Only Jaguar NV op de google maps. Adres en contacten Jags Only Jaguar NV
Location of Jags Only Jaguar NV on the google maps. Address and contacts of Jags Only Jaguar NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jags Only Jaguar NV Jags Only Jaguar NV: Dejonghe M | Herman Jean-Paul SA | Alka System | G.B.M. SA | Gay L & Co

Other related companies as Jags Only Jaguar NV: Dejonghe M | Herman Jean-Paul SA | Alka System | G.B.M. SA | Gay L & Co

Jags Only Jaguar NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hulshout, België. De volledige naam van het bedrijf is Jags Only Jaguar NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf Jags Only Jaguar NV bevindt zich op het adres: Industriepark 54,2235. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jags Only Jaguar NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jags Only Jaguar NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jags Only Jaguar NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jags Only Jaguar NV, openstaande posities, locatie van Jags Only Jaguar NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jags Only Jaguar NV is a company, that was registered 1993 in Hulshout region, Belgium. Full name of company is Jags Only Jaguar NV, company assigned to the tax number BE01487792968. The company Jags Only Jaguar NV is located at the address: Industriepark 54,2235. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jags Only Jaguar NV were not found.
The main activity of Jags Only Jaguar NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jags Only Jaguar NV is not available. You also can look at reviews of Jags Only Jaguar NV, open positions, location of Jags Only Jaguar NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jags Only Jaguar NV, Hulshout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jags Only Jaguar NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jags Only Jaguar NV, Hulshout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jags Only Jaguar NV, employees, financial statistics.