Gay L & Co

Contactgegevens Gay L & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gay L & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gay L & Co

Regio (region): Tervuren, België

Adres (address): Jezus Eiklaan 104,3080, België

Telefoon (phone): 02 767 45 95 02 767 45 95

Fax (fax): 02 767 25 30 02 767 25 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gay L & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gay L & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gay L & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gay L & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gay L & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gay L & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gay L & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gay L & Co
Products information Gay L & Co

BTW identificatienummer (tax): BE01520751953
Ondernemingsnummer: 1741302490
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gay L & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gay L & Co
(Get full report from official database of BE for Gay L & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gay L & Co
Addition kinds of activities for Gay L & Co

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
601999. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
52119907. schermen | Fencing
72130202. Coat levering | Coat supply
79930301. Amusementshal | Amusement arcade
82990502. Taalschool | Language school

Werken bij Gay L & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gay L & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gay L & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gay L & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Gay L & Co in sociale netwerken
Look for responds of Gay L & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gay L & Co. Laat een reactie achter voor Gay L & Co. Gay L & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gay L & Co. Leave a respond for Gay L & Co. Gay L & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gay L & Co op de google maps. Adres en contacten Gay L & Co
Location of Gay L & Co on the google maps. Address and contacts of Gay L & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Gay L & Co Gay L & Co: Bouwcenter Frans Vlaeminck NV | Iona Instituut | Huet (Ets) | Era-Vastgoed Verheire Bruno BVBA | Georis J.M. SPRL

Other related companies as Gay L & Co: Bouwcenter Frans Vlaeminck NV | Iona Instituut | Huet (Ets) | Era-Vastgoed Verheire Bruno BVBA | Georis J.M. SPRL

Gay L & Co is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Tervuren, België. De volledige naam van het bedrijf is Gay L & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01520751953. Het bedrijf Gay L & Co bevindt zich op het adres: Jezus Eiklaan 104,3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gay L & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gay L & Co is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gay L & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gay L & Co, openstaande posities, locatie van Gay L & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gay L & Co is a company, that was registered 2008 in Tervuren region, Belgium. Full name of company is Gay L & Co, company assigned to the tax number BE01520751953. The company Gay L & Co is located at the address: Jezus Eiklaan 104,3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gay L & Co were not found.
The main activity of Gay L & Co is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gay L & Co is not available. You also can look at reviews of Gay L & Co, open positions, location of Gay L & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gay L & Co, Tervuren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gay L & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gay L & Co, Tervuren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gay L & Co, employees, financial statistics.