ACVA T&C NATIE B.V.B.A

Contactgegevens ACVA T&C NATIE B.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACVA T&C NATIE B.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACVA T&C NATIE B.V.B.A

Regio (region): HOBOKEN, ANTWERP 2660 - BE, België

Adres (address): scheepswerfstraat 4, België

Telefoon (phone): 03 829 04 57 03 829 04 57

Fax (fax): 03 825 40 82 03 825 40 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACVA T&C NATIE B.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACVA T&C NATIE B.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACVA T&C NATIE B.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACVA T&C NATIE B.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACVA T&C NATIE B.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACVA T&C NATIE B.V.B.A
Products information ACVA T&C NATIE B.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE08080963134
Ondernemingsnummer: 1627319335
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACVA T&C NATIE B.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACVA T&C NATIE B.V.B.A
(Get full report from official database of BE for ACVA T&C NATIE B.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACVA T&C NATIE B.V.B.A
Addition kinds of activities for ACVA T&C NATIE B.V.B.A

399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
28650201. anthraceen | Anthracene
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij ACVA T&C NATIE B.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACVA T&C NATIE B.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

Zoek naar antwoorden van ACVA T&C NATIE B.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of ACVA T&C NATIE B.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Laat een reactie achter voor ACVA T&C NATIE B.V.B.A. ACVA T&C NATIE B.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACVA T&C NATIE B.V.B.A. Leave a respond for ACVA T&C NATIE B.V.B.A. ACVA T&C NATIE B.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACVA T&C NATIE B.V.B.A op de google maps. Adres en contacten ACVA T&C NATIE B.V.B.A
Location of ACVA T&C NATIE B.V.B.A on the google maps. Address and contacts of ACVA T&C NATIE B.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come ACVA T&C NATIE B.V.B.A ACVA T&C NATIE B.V.B.A: Dedeene Ignace | DELHAYE | Immo Van De Woestijne BVBA | Emyco Sport N.V. | LAWRENCE,ABSALON

Other related companies as ACVA T&C NATIE B.V.B.A: Dedeene Ignace | DELHAYE | Immo Van De Woestijne BVBA | Emyco Sport N.V. | LAWRENCE,ABSALON

ACVA T&C NATIE B.V.B.A is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio HOBOKEN, ANTWERP 2660 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ACVA T&C NATIE B.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080963134. Het bedrijf ACVA T&C NATIE B.V.B.A bevindt zich op het adres: scheepswerfstraat 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACVA T&C NATIE B.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACVA T&C NATIE B.V.B.A is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACVA T&C NATIE B.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACVA T&C NATIE B.V.B.A, openstaande posities, locatie van ACVA T&C NATIE B.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACVA T&C NATIE B.V.B.A is a company, that was registered 2000 in HOBOKEN, ANTWERP 2660 - BE region, Belgium. Full name of company is ACVA T&C NATIE B.V.B.A, company assigned to the tax number BE08080963134. The company ACVA T&C NATIE B.V.B.A is located at the address: scheepswerfstraat 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACVA T&C NATIE B.V.B.A were not found.
The main activity of ACVA T&C NATIE B.V.B.A is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACVA T&C NATIE B.V.B.A is not available. You also can look at reviews of ACVA T&C NATIE B.V.B.A, open positions, location of ACVA T&C NATIE B.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACVA T&C NATIE B.V.B.A, HOBOKEN, ANTWERP 2660 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACVA T&C NATIE B.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACVA T&C NATIE B.V.B.A, HOBOKEN, ANTWERP 2660 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACVA T&C NATIE B.V.B.A, employees, financial statistics.