LAWRENCE,ABSALON

Contactgegevens LAWRENCE,ABSALON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAWRENCE,ABSALON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAWRENCE,ABSALON

Regio (region): BRUSSELS BRABANT 1000 - BE, België

Adres (address): 39 rue des riches claire, België

Telefoon (phone): 0032 495 599907 0032 2 3808825 0032 495 599907 0032 2 3808825

Fax (fax): +32 (59) 802-32-42 +32 (59) 802-32-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAWRENCE,ABSALON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAWRENCE,ABSALON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAWRENCE,ABSALON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAWRENCE,ABSALON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAWRENCE,ABSALON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAWRENCE,ABSALON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAWRENCE,ABSALON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAWRENCE,ABSALON
Products information LAWRENCE,ABSALON

BTW identificatienummer (tax): BE01439453125
Ondernemingsnummer: 7592620849
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LAWRENCE,ABSALON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAWRENCE,ABSALON
(Get full report from official database of BE for LAWRENCE,ABSALON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAWRENCE,ABSALON
Addition kinds of activities for LAWRENCE,ABSALON

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
26559900. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers

Werken bij LAWRENCE,ABSALON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAWRENCE,ABSALON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAWRENCE,ABSALON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAWRENCE,ABSALON. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van LAWRENCE,ABSALON in sociale netwerken
Look for responds of LAWRENCE,ABSALON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAWRENCE,ABSALON. Laat een reactie achter voor LAWRENCE,ABSALON. LAWRENCE,ABSALON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAWRENCE,ABSALON. Leave a respond for LAWRENCE,ABSALON. LAWRENCE,ABSALON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAWRENCE,ABSALON op de google maps. Adres en contacten LAWRENCE,ABSALON
Location of LAWRENCE,ABSALON on the google maps. Address and contacts of LAWRENCE,ABSALON

Andere gerelateerde bedrijven als come LAWRENCE,ABSALON LAWRENCE,ABSALON: Verenigde Accountants BVBA | VANDERHEYDEN FRERES | HULSBOSCH ZAKENKANTOOR | Femont N.V. | Peter Doomen

Other related companies as LAWRENCE,ABSALON: Verenigde Accountants BVBA | VANDERHEYDEN FRERES | HULSBOSCH ZAKENKANTOOR | Femont N.V. | Peter Doomen

LAWRENCE,ABSALON is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRABANT 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LAWRENCE,ABSALON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439453125. Het bedrijf LAWRENCE,ABSALON bevindt zich op het adres: 39 rue des riches claire. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LAWRENCE,ABSALON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAWRENCE,ABSALON is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAWRENCE,ABSALON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAWRENCE,ABSALON, openstaande posities, locatie van LAWRENCE,ABSALON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAWRENCE,ABSALON is a company, that was registered 2003 in BRUSSELS BRABANT 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is LAWRENCE,ABSALON, company assigned to the tax number BE01439453125. The company LAWRENCE,ABSALON is located at the address: 39 rue des riches claire. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 540,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LAWRENCE,ABSALON were not found.
The main activity of LAWRENCE,ABSALON is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAWRENCE,ABSALON is not available. You also can look at reviews of LAWRENCE,ABSALON, open positions, location of LAWRENCE,ABSALON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAWRENCE,ABSALON, BRUSSELS BRABANT 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAWRENCE,ABSALON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAWRENCE,ABSALON, BRUSSELS BRABANT 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAWRENCE,ABSALON, employees, financial statistics.