Dedeene Ignace

Contactgegevens Dedeene Ignace: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dedeene Ignace: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dedeene Ignace

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Druivenlaan 3,8400, België

Telefoon (phone): 0475 64 72 63 0475 64 72 63

Fax (fax): +32 (83) 590-88-76 +32 (83) 590-88-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dedeene Ignace: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dedeene Ignace"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dedeene Ignace"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dedeene Ignace, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dedeene Ignace. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dedeene Ignace, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dedeene Ignace. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dedeene Ignace
Products information Dedeene Ignace

BTW identificatienummer (tax): BE08597595214
Ondernemingsnummer: 3393096923
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dedeene Ignace zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dedeene Ignace
(Get full report from official database of BE for Dedeene Ignace)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dedeene Ignace
Addition kinds of activities for Dedeene Ignace

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
39150107. Speldstengels | Pin stems
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij Dedeene Ignace: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dedeene Ignace: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dedeene Ignace. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dedeene Ignace. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van Dedeene Ignace in sociale netwerken
Look for responds of Dedeene Ignace in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dedeene Ignace. Laat een reactie achter voor Dedeene Ignace. Dedeene Ignace bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dedeene Ignace. Leave a respond for Dedeene Ignace. Dedeene Ignace on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dedeene Ignace op de google maps. Adres en contacten Dedeene Ignace
Location of Dedeene Ignace on the google maps. Address and contacts of Dedeene Ignace

Andere gerelateerde bedrijven als come Dedeene Ignace Dedeene Ignace: ROUGE FONTAINE SA | BOSE/ELECTRO HUYS | Cordeel Zetel Temse N.V. | ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION | Vertra

Other related companies as Dedeene Ignace: ROUGE FONTAINE SA | BOSE/ELECTRO HUYS | Cordeel Zetel Temse N.V. | ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION | Vertra

Dedeene Ignace is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is Dedeene Ignace, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08597595214. Het bedrijf Dedeene Ignace bevindt zich op het adres: Druivenlaan 3,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dedeene Ignace zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dedeene Ignace is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dedeene Ignace is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dedeene Ignace, openstaande posities, locatie van Dedeene Ignace op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dedeene Ignace is a company, that was registered 2017 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is Dedeene Ignace, company assigned to the tax number BE08597595214. The company Dedeene Ignace is located at the address: Druivenlaan 3,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dedeene Ignace were not found.
The main activity of Dedeene Ignace is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dedeene Ignace is not available. You also can look at reviews of Dedeene Ignace, open positions, location of Dedeene Ignace on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dedeene Ignace, Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dedeene Ignace, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dedeene Ignace, Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dedeene Ignace, employees, financial statistics.