ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Private companiesJustice, Public Order and Safety • ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Contactgegevens ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Regio (region): Bruxelles, 1040 - BE, België

Adres (address): Avenue de Tervuren, 32, België

Telefoon (phone): 34 3 2259000 34 3 2259000

Fax (fax): 34 3 2259010 34 3 2259010

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Products information ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

BTW identificatienummer (tax): BE06473663330
Ondernemingsnummer: 2133789062
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
(Get full report from official database of BE for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Addition kinds of activities for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

737401. Computerverwerking | Computer processing services
17710103. Gunite aannemer | Gunite contractor
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service

Werken bij ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION in sociale netwerken
Look for responds of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Laat een reactie achter voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Leave a respond for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION op de google maps. Adres en contacten ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Location of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on the google maps. Address and contacts of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: Bouchat Cartonnages SA | Henroprint SPRL | Verboom LSE | Lemmens H | Juventa N.V.

Other related companies as ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: Bouchat Cartonnages SA | Henroprint SPRL | Verboom LSE | Lemmens H | Juventa N.V.

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06473663330. Het bedrijf ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION bevindt zich op het adres: Avenue de Tervuren, 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, openstaande posities, locatie van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is a company, that was registered 2009 in Bruxelles, 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, company assigned to the tax number BE06473663330. The company ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is located at the address: Avenue de Tervuren, 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION were not found.
The main activity of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is not available. You also can look at reviews of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, open positions, location of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Bruxelles, 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Bruxelles, 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, employees, financial statistics.