A.M.S. Benelux B.V.B.A

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A.M.S. Benelux B.V.B.A
Private companiesApparel and Accessory Stores • A.M.S. Benelux B.V.B.A

Contactgegevens A.M.S. Benelux B.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.S. Benelux B.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.S. Benelux B.V.B.A

Regio (region): Zaventem, 1930 - BE, België

Adres (address): Toekomststraat 10, België

Telefoon (phone): 32 272 03393 32 272 03393

Fax (fax): 32 272 17771 32 272 17771

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.S. Benelux B.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.S. Benelux B.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.S. Benelux B.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.S. Benelux B.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.S. Benelux B.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.S. Benelux B.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.S. Benelux B.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.S. Benelux B.V.B.A
Products information A.M.S. Benelux B.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE09420196533
Ondernemingsnummer: 2171142578
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.M.S. Benelux B.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.S. Benelux B.V.B.A
(Get full report from official database of BE for A.M.S. Benelux B.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.S. Benelux B.V.B.A
Addition kinds of activities for A.M.S. Benelux B.V.B.A

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
20449906. Hoofd rijst | Head rice
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij A.M.S. Benelux B.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.S. Benelux B.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.S. Benelux B.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.S. Benelux B.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van A.M.S. Benelux B.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of A.M.S. Benelux B.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.S. Benelux B.V.B.A. Laat een reactie achter voor A.M.S. Benelux B.V.B.A. A.M.S. Benelux B.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.S. Benelux B.V.B.A. Leave a respond for A.M.S. Benelux B.V.B.A. A.M.S. Benelux B.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.S. Benelux B.V.B.A op de google maps. Adres en contacten A.M.S. Benelux B.V.B.A
Location of A.M.S. Benelux B.V.B.A on the google maps. Address and contacts of A.M.S. Benelux B.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.S. Benelux B.V.B.A A.M.S. Benelux B.V.B.A: Flandria Matic NV | Yusen Air & Sea Service Benelux | Varolem Transport BVBA | ALL-JOBS | Georgescu Lucretiu Daniel

Other related companies as A.M.S. Benelux B.V.B.A: Flandria Matic NV | Yusen Air & Sea Service Benelux | Varolem Transport BVBA | ALL-JOBS | Georgescu Lucretiu Daniel

A.M.S. Benelux B.V.B.A is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zaventem, 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.S. Benelux B.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09420196533. Het bedrijf A.M.S. Benelux B.V.B.A bevindt zich op het adres: Toekomststraat 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 594,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.M.S. Benelux B.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.S. Benelux B.V.B.A is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.S. Benelux B.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.S. Benelux B.V.B.A, openstaande posities, locatie van A.M.S. Benelux B.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.S. Benelux B.V.B.A is a company, that was registered 2016 in Zaventem, 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is A.M.S. Benelux B.V.B.A, company assigned to the tax number BE09420196533. The company A.M.S. Benelux B.V.B.A is located at the address: Toekomststraat 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 594,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.M.S. Benelux B.V.B.A were not found.
The main activity of A.M.S. Benelux B.V.B.A is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.S. Benelux B.V.B.A is not available. You also can look at reviews of A.M.S. Benelux B.V.B.A, open positions, location of A.M.S. Benelux B.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.S. Benelux B.V.B.A, Zaventem, 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.S. Benelux B.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.S. Benelux B.V.B.A, Zaventem, 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.S. Benelux B.V.B.A, employees, financial statistics.