Varolem Transport BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Varolem Transport BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Varolem Transport BVBA

Contactgegevens Varolem Transport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Varolem Transport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Varolem Transport BVBA

Regio (region): Herselt (Ramsel), België

Adres (address): G. Vandenheuvelstraat 131B,2230, België

Telefoon (phone): 016 57 34 94; 0495 36 70 70 016 57 34 94; 0495 36 70 70

Fax (fax): 016 57 34 95 016 57 34 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Varolem Transport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Varolem Transport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Varolem Transport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Varolem Transport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Varolem Transport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Varolem Transport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Varolem Transport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Varolem Transport BVBA
Products information Varolem Transport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05873809814
Ondernemingsnummer: 7361083984
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Varolem Transport BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Varolem Transport BVBA
(Get full report from official database of BE for Varolem Transport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Varolem Transport BVBA
Addition kinds of activities for Varolem Transport BVBA

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
35789903. Muntentellers | Coin counters
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij Varolem Transport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Varolem Transport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Varolem Transport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Varolem Transport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van Varolem Transport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Varolem Transport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Varolem Transport BVBA. Laat een reactie achter voor Varolem Transport BVBA. Varolem Transport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Varolem Transport BVBA. Leave a respond for Varolem Transport BVBA. Varolem Transport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Varolem Transport BVBA op de google maps. Adres en contacten Varolem Transport BVBA
Location of Varolem Transport BVBA on the google maps. Address and contacts of Varolem Transport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Varolem Transport BVBA Varolem Transport BVBA: BECAR NV | Wetters Reisburo BVBA | Guntro's Partyland | Dury | In't Riet bvba

Other related companies as Varolem Transport BVBA: BECAR NV | Wetters Reisburo BVBA | Guntro's Partyland | Dury | In't Riet bvba

Varolem Transport BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Herselt (Ramsel), België. De volledige naam van het bedrijf is Varolem Transport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05873809814. Het bedrijf Varolem Transport BVBA bevindt zich op het adres: G. Vandenheuvelstraat 131B,2230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Varolem Transport BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Varolem Transport BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Varolem Transport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Varolem Transport BVBA, openstaande posities, locatie van Varolem Transport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Varolem Transport BVBA is a company, that was registered 1990 in Herselt (Ramsel) region, Belgium. Full name of company is Varolem Transport BVBA, company assigned to the tax number BE05873809814. The company Varolem Transport BVBA is located at the address: G. Vandenheuvelstraat 131B,2230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Varolem Transport BVBA were not found.
The main activity of Varolem Transport BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Varolem Transport BVBA is not available. You also can look at reviews of Varolem Transport BVBA, open positions, location of Varolem Transport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Varolem Transport BVBA, Herselt (Ramsel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Varolem Transport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Varolem Transport BVBA, Herselt (Ramsel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Varolem Transport BVBA, employees, financial statistics.