Voeders Seurynck N.V.

Contactgegevens Voeders Seurynck N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Voeders Seurynck N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Voeders Seurynck N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gullegemsestraat 58, B-8880 Sint-Eloois-Winkel, België

Telefoon (phone): (056) 509881 (056) 509881

Fax (fax): (056) 503880 (056) 503880

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Voeders Seurynck N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Voeders Seurynck N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Voeders Seurynck N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Voeders Seurynck N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Voeders Seurynck N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Voeders Seurynck N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Voeders Seurynck N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Voeders Seurynck N.V.
Products information Voeders Seurynck N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02906127929
Ondernemingsnummer: 1883026123
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Voeders Seurynck N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Voeders Seurynck N.V.
(Get full report from official database of BE for Voeders Seurynck N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Voeders Seurynck N.V.
Addition kinds of activities for Voeders Seurynck N.V.

353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
506503. Elektronische onderdelen | Electronic parts
08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec
73420204. Termiet controle | Termite control
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij Voeders Seurynck N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Voeders Seurynck N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Voeders Seurynck N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Voeders Seurynck N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Voeders Seurynck N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Voeders Seurynck N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Voeders Seurynck N.V.. Laat een reactie achter voor Voeders Seurynck N.V.. Voeders Seurynck N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Voeders Seurynck N.V.. Leave a respond for Voeders Seurynck N.V.. Voeders Seurynck N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Voeders Seurynck N.V. op de google maps. Adres en contacten Voeders Seurynck N.V.
Location of Voeders Seurynck N.V. on the google maps. Address and contacts of Voeders Seurynck N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Voeders Seurynck N.V. Voeders Seurynck N.V.: Fremap Industries SA | Her-Las BVBA | Design Board SA | ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V | Vlaemminck Partners

Other related companies as Voeders Seurynck N.V.: Fremap Industries SA | Her-Las BVBA | Design Board SA | ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V | Vlaemminck Partners

Voeders Seurynck N.V. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Voeders Seurynck N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906127929. Het bedrijf Voeders Seurynck N.V. bevindt zich op het adres: Gullegemsestraat 58, B-8880 Sint-Eloois-Winkel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 582,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Voeders Seurynck N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Voeders Seurynck N.V. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Voeders Seurynck N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Voeders Seurynck N.V., openstaande posities, locatie van Voeders Seurynck N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Voeders Seurynck N.V. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Voeders Seurynck N.V., company assigned to the tax number BE02906127929. The company Voeders Seurynck N.V. is located at the address: Gullegemsestraat 58, B-8880 Sint-Eloois-Winkel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 582,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Voeders Seurynck N.V. were not found.
The main activity of Voeders Seurynck N.V. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Voeders Seurynck N.V. is not available. You also can look at reviews of Voeders Seurynck N.V., open positions, location of Voeders Seurynck N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Voeders Seurynck N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Voeders Seurynck N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Voeders Seurynck N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Voeders Seurynck N.V., employees, financial statistics.