ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

Contactgegevens ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

Regio (region): Antwerpen, 2660 - BE, België

Adres (address): Van Praetstraat 22, België

Telefoon (phone): 32 9 225 52 02 32 9 225 52 02

Fax (fax): 32 9 225 49 16 32 9 225 49 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V
Products information ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V
(Get full report from official database of BE for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V
Addition kinds of activities for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
31110103. Latigo leer | Latigo leather

Werken bij ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V in sociale netwerken
Look for responds of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Laat een reactie achter voor ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. Leave a respond for ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V. ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V op de google maps. Adres en contacten ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V
Location of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V on the google maps. Address and contacts of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: Topdak | Energie 2030 Agence SA | Web Meubelatelier VZW | De Bie - Mertens | Colin Phillips

Other related companies as ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V: Topdak | Energie 2030 Agence SA | Web Meubelatelier VZW | De Bie - Mertens | Colin Phillips

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2660 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V bevindt zich op het adres: Van Praetstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, openstaande posities, locatie van ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is a company, that was registered 2018 in Antwerpen, 2660 - BE region, Belgium. Full name of company is ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, company assigned to the tax number BE04107482910. The company ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is located at the address: Van Praetstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V were not found.
The main activity of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V is not available. You also can look at reviews of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, open positions, location of ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, Antwerpen, 2660 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, Antwerpen, 2660 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANC. ETS. STOOPEN & MEEUS N.V, employees, financial statistics.