Web Meubelatelier VZW

Contactgegevens Web Meubelatelier VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Web Meubelatelier VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Web Meubelatelier VZW

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Rubensstraat 96 Bus 4,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 16 50 014 41 16 50

Fax (fax): 014 41 82 18 014 41 82 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Web Meubelatelier VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Web Meubelatelier VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Web Meubelatelier VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Web Meubelatelier VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Web Meubelatelier VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Web Meubelatelier VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Web Meubelatelier VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Web Meubelatelier VZW
Products information Web Meubelatelier VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03622436523
Ondernemingsnummer: 3355194091
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Web Meubelatelier VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Web Meubelatelier VZW
(Get full report from official database of BE for Web Meubelatelier VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Web Meubelatelier VZW
Addition kinds of activities for Web Meubelatelier VZW

829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
31110402. Riemleer | Belting leather
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
51999925. wormen | Worms
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij Web Meubelatelier VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Web Meubelatelier VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Web Meubelatelier VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Web Meubelatelier VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

Zoek naar antwoorden van Web Meubelatelier VZW in sociale netwerken
Look for responds of Web Meubelatelier VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Web Meubelatelier VZW. Laat een reactie achter voor Web Meubelatelier VZW. Web Meubelatelier VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Web Meubelatelier VZW. Leave a respond for Web Meubelatelier VZW. Web Meubelatelier VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Web Meubelatelier VZW op de google maps. Adres en contacten Web Meubelatelier VZW
Location of Web Meubelatelier VZW on the google maps. Address and contacts of Web Meubelatelier VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Web Meubelatelier VZW Web Meubelatelier VZW: PREVENT-INSTITUUT VOOR PREVENTIE, BESCHERMING EN WELZIJN OP HET WERK | D.S. MOTOREN | Leus NV | AVA/VAN DER AA | J & B Computing Services N.V.

Other related companies as Web Meubelatelier VZW: PREVENT-INSTITUUT VOOR PREVENTIE, BESCHERMING EN WELZIJN OP HET WERK | D.S. MOTOREN | Leus NV | AVA/VAN DER AA | J & B Computing Services N.V.

Web Meubelatelier VZW is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Web Meubelatelier VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03622436523. Het bedrijf Web Meubelatelier VZW bevindt zich op het adres: Rubensstraat 96 Bus 4,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Web Meubelatelier VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Web Meubelatelier VZW is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Web Meubelatelier VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Web Meubelatelier VZW, openstaande posities, locatie van Web Meubelatelier VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Web Meubelatelier VZW is a company, that was registered 2018 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Web Meubelatelier VZW, company assigned to the tax number BE03622436523. The company Web Meubelatelier VZW is located at the address: Rubensstraat 96 Bus 4,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Web Meubelatelier VZW were not found.
The main activity of Web Meubelatelier VZW is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Web Meubelatelier VZW is not available. You also can look at reviews of Web Meubelatelier VZW, open positions, location of Web Meubelatelier VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Web Meubelatelier VZW, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Web Meubelatelier VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Web Meubelatelier VZW, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Web Meubelatelier VZW, employees, financial statistics.