Vlaemminck Partners

Contactgegevens Vlaemminck Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaemminck Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaemminck Partners

Regio (region): Gent 9000 - BE, België

Adres (address): Veldestraat 68, België

Telefoon (phone): +32.9.2657620 +32.9.2657620

Fax (fax): +32.9.2657629 +32.9.2657629

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaemminck Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaemminck Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaemminck Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaemminck Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaemminck Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaemminck Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaemminck Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaemminck Partners
Products information Vlaemminck Partners

BTW identificatienummer (tax): BE06192687988
Ondernemingsnummer: 8278717041
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vlaemminck Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaemminck Partners
(Get full report from official database of BE for Vlaemminck Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaemminck Partners
Addition kinds of activities for Vlaemminck Partners

721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
26319902. Chipboard | Chip board
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet

Werken bij Vlaemminck Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaemminck Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaemminck Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaemminck Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

Zoek naar antwoorden van Vlaemminck Partners in sociale netwerken
Look for responds of Vlaemminck Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaemminck Partners. Laat een reactie achter voor Vlaemminck Partners. Vlaemminck Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaemminck Partners. Leave a respond for Vlaemminck Partners. Vlaemminck Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaemminck Partners op de google maps. Adres en contacten Vlaemminck Partners
Location of Vlaemminck Partners on the google maps. Address and contacts of Vlaemminck Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaemminck Partners Vlaemminck Partners: De Beer I | PPCI | CARDON SYLVIE GROEPSPRAKTIJK | Web Development | EMDS Group SA

Other related companies as Vlaemminck Partners: De Beer I | PPCI | CARDON SYLVIE GROEPSPRAKTIJK | Web Development | EMDS Group SA

Vlaemminck Partners is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gent 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaemminck Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192687988. Het bedrijf Vlaemminck Partners bevindt zich op het adres: Veldestraat 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vlaemminck Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaemminck Partners is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaemminck Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaemminck Partners, openstaande posities, locatie van Vlaemminck Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaemminck Partners is a company, that was registered 1986 in Gent 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is Vlaemminck Partners, company assigned to the tax number BE06192687988. The company Vlaemminck Partners is located at the address: Veldestraat 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vlaemminck Partners were not found.
The main activity of Vlaemminck Partners is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaemminck Partners is not available. You also can look at reviews of Vlaemminck Partners, open positions, location of Vlaemminck Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaemminck Partners, Gent 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaemminck Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaemminck Partners, Gent 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaemminck Partners, employees, financial statistics.