Pipido-Balloons

Contactgegevens Pipido-Balloons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pipido-Balloons: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pipido-Balloons

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Weg naar As 387,3600, België

Telefoon (phone): 089 84 18 92 089 84 18 92

Fax (fax): 089 84 18 68 089 84 18 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pipido-Balloons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pipido-Balloons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pipido-Balloons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pipido-Balloons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pipido-Balloons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pipido-Balloons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pipido-Balloons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pipido-Balloons
Products information Pipido-Balloons

BTW identificatienummer (tax): BE09041717529
Ondernemingsnummer: 9647888183
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pipido-Balloons zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pipido-Balloons
(Get full report from official database of BE for Pipido-Balloons)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pipido-Balloons
Addition kinds of activities for Pipido-Balloons

01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
02730105. Forel boerderij | Trout farm
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
39310508. marimba | Marimbas
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
51490902. Thee | Tea
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij Pipido-Balloons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pipido-Balloons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pipido-Balloons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pipido-Balloons. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Pipido-Balloons in sociale netwerken
Look for responds of Pipido-Balloons in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pipido-Balloons. Laat een reactie achter voor Pipido-Balloons. Pipido-Balloons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pipido-Balloons. Leave a respond for Pipido-Balloons. Pipido-Balloons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pipido-Balloons op de google maps. Adres en contacten Pipido-Balloons
Location of Pipido-Balloons on the google maps. Address and contacts of Pipido-Balloons

Andere gerelateerde bedrijven als come Pipido-Balloons Pipido-Balloons: Hermine | CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL | Geotechno SPRL | Atlantic Seafoods | AMM

Other related companies as Pipido-Balloons: Hermine | CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL | Geotechno SPRL | Atlantic Seafoods | AMM

Pipido-Balloons is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Pipido-Balloons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041717529. Het bedrijf Pipido-Balloons bevindt zich op het adres: Weg naar As 387,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pipido-Balloons zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pipido-Balloons is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pipido-Balloons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pipido-Balloons, openstaande posities, locatie van Pipido-Balloons op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pipido-Balloons is a company, that was registered 2014 in Genk region, Belgium. Full name of company is Pipido-Balloons, company assigned to the tax number BE09041717529. The company Pipido-Balloons is located at the address: Weg naar As 387,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pipido-Balloons were not found.
The main activity of Pipido-Balloons is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pipido-Balloons is not available. You also can look at reviews of Pipido-Balloons, open positions, location of Pipido-Balloons on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pipido-Balloons, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pipido-Balloons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pipido-Balloons, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pipido-Balloons, employees, financial statistics.