Geotechno SPRL

Contactgegevens Geotechno SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geotechno SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geotechno SPRL

Regio (region): Hoeilaart, België

Adres (address): Edmond Vandervaerenstraat 60,1560, België

Telefoon (phone): 02 657 61 77 02 657 61 77

Fax (fax): 02 657 54 58 02 657 54 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geotechno SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geotechno SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geotechno SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geotechno SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geotechno SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geotechno SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geotechno SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geotechno SPRL
Products information Geotechno SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06564575195
Ondernemingsnummer: 8573699951
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Geotechno SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geotechno SPRL
(Get full report from official database of BE for Geotechno SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geotechno SPRL
Addition kinds of activities for Geotechno SPRL

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec

Werken bij Geotechno SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geotechno SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geotechno SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geotechno SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Verkoper Bouw (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

Zoek naar antwoorden van Geotechno SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Geotechno SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geotechno SPRL. Laat een reactie achter voor Geotechno SPRL. Geotechno SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geotechno SPRL. Leave a respond for Geotechno SPRL. Geotechno SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geotechno SPRL op de google maps. Adres en contacten Geotechno SPRL
Location of Geotechno SPRL on the google maps. Address and contacts of Geotechno SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Geotechno SPRL Geotechno SPRL: Lebrun Ets | FORD/LATEUR bvba HARELBEKE | TOYOTA-MONTANA | Metaalwerken SIMENON BVBA | GROUP 4 TECHNOLOGY

Other related companies as Geotechno SPRL: Lebrun Ets | FORD/LATEUR bvba HARELBEKE | TOYOTA-MONTANA | Metaalwerken SIMENON BVBA | GROUP 4 TECHNOLOGY

Geotechno SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, België. De volledige naam van het bedrijf is Geotechno SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564575195. Het bedrijf Geotechno SPRL bevindt zich op het adres: Edmond Vandervaerenstraat 60,1560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Geotechno SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geotechno SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geotechno SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geotechno SPRL, openstaande posities, locatie van Geotechno SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geotechno SPRL is a company, that was registered 1998 in Hoeilaart region, Belgium. Full name of company is Geotechno SPRL, company assigned to the tax number BE06564575195. The company Geotechno SPRL is located at the address: Edmond Vandervaerenstraat 60,1560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Geotechno SPRL were not found.
The main activity of Geotechno SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Geotechno SPRL is not available. You also can look at reviews of Geotechno SPRL, open positions, location of Geotechno SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geotechno SPRL, Hoeilaart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geotechno SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geotechno SPRL, Hoeilaart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geotechno SPRL, employees, financial statistics.