CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

Contactgegevens CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

Regio (region): Namur (Bouge), België

Adres (address): Route de Hannut 78-80,5004, België

Telefoon (phone): 081 21 42 32 081 21 42 32

Fax (fax): 081 21 28 96 081 21 28 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL
Products information CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05161071777
Ondernemingsnummer: 5054229736
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL
(Get full report from official database of BE for CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL
Addition kinds of activities for CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel

Werken bij CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Laat een reactie achter voor CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. Leave a respond for CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL. CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL op de google maps. Adres en contacten CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL
Location of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL on the google maps. Address and contacts of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: Socotra SA | M.M. TEAM SPRL | Culture Club | Glynwed NV | Thuiszorgcentrum

Other related companies as CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL: Socotra SA | M.M. TEAM SPRL | Culture Club | Glynwed NV | Thuiszorgcentrum

CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Namur (Bouge), België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05161071777. Het bedrijf CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL bevindt zich op het adres: Route de Hannut 78-80,5004. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, openstaande posities, locatie van CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is a company, that was registered 2018 in Namur (Bouge) region, Belgium. Full name of company is CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, company assigned to the tax number BE05161071777. The company CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is located at the address: Route de Hannut 78-80,5004. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL were not found.
The main activity of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL is not available. You also can look at reviews of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, open positions, location of CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, Namur (Bouge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, Namur (Bouge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSS DESBULEUX & PIGNATARO SPRL, employees, financial statistics.