Thyssen De Reus N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Thyssen De Reus N.V.
Private companiesMotion Pictures • Thyssen De Reus N.V.

Contactgegevens Thyssen De Reus N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thyssen De Reus N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thyssen De Reus N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kaleweg 20, B-9030 Mariakerke (Gent), België

Telefoon (phone): (09) 2166565 (09) 2166565

Fax (fax): (09) 2166575 (09) 2166575

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thyssen De Reus N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thyssen De Reus N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thyssen De Reus N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thyssen De Reus N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thyssen De Reus N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thyssen De Reus N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thyssen De Reus N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thyssen De Reus N.V.
Products information Thyssen De Reus N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01900329589
Ondernemingsnummer: 6469268798
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Thyssen De Reus N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thyssen De Reus N.V.
(Get full report from official database of BE for Thyssen De Reus N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thyssen De Reus N.V.
Addition kinds of activities for Thyssen De Reus N.V.

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
28920205. Dynamiet | Dynamite
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
36990302. Vlucht simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Flight simulators (training aids), electronic
38240201. Teller type registers | Counter type registers
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij Thyssen De Reus N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thyssen De Reus N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thyssen De Reus N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thyssen De Reus N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van Thyssen De Reus N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Thyssen De Reus N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thyssen De Reus N.V.. Laat een reactie achter voor Thyssen De Reus N.V.. Thyssen De Reus N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thyssen De Reus N.V.. Leave a respond for Thyssen De Reus N.V.. Thyssen De Reus N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thyssen De Reus N.V. op de google maps. Adres en contacten Thyssen De Reus N.V.
Location of Thyssen De Reus N.V. on the google maps. Address and contacts of Thyssen De Reus N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Thyssen De Reus N.V. Thyssen De Reus N.V.: Go Emotion-Koentges Rodolphe | Adeka Trading & Consulting SPRL | Immo Greta Leys BVBA | Paul Van Hulle Grondwerken N.V. | Alfa Betonvloeren

Other related companies as Thyssen De Reus N.V.: Go Emotion-Koentges Rodolphe | Adeka Trading & Consulting SPRL | Immo Greta Leys BVBA | Paul Van Hulle Grondwerken N.V. | Alfa Betonvloeren

Thyssen De Reus N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Thyssen De Reus N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900329589. Het bedrijf Thyssen De Reus N.V. bevindt zich op het adres: Kaleweg 20, B-9030 Mariakerke (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Thyssen De Reus N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thyssen De Reus N.V. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thyssen De Reus N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thyssen De Reus N.V., openstaande posities, locatie van Thyssen De Reus N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thyssen De Reus N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Thyssen De Reus N.V., company assigned to the tax number BE01900329589. The company Thyssen De Reus N.V. is located at the address: Kaleweg 20, B-9030 Mariakerke (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Thyssen De Reus N.V. were not found.
The main activity of Thyssen De Reus N.V. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Thyssen De Reus N.V. is not available. You also can look at reviews of Thyssen De Reus N.V., open positions, location of Thyssen De Reus N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thyssen De Reus N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thyssen De Reus N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thyssen De Reus N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thyssen De Reus N.V., employees, financial statistics.