Adeka Trading & Consulting SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Adeka Trading & Consulting SPRL
Private companiesMotion Pictures • Adeka Trading & Consulting SPRL

Contactgegevens Adeka Trading & Consulting SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adeka Trading & Consulting SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adeka Trading & Consulting SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Kerselarenlaan 123,1200, België

Telefoon (phone): 0475 44 25 83 0475 44 25 83

Fax (fax): 02 270 21 45 02 270 21 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adeka Trading & Consulting SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adeka Trading & Consulting SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adeka Trading & Consulting SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adeka Trading & Consulting SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adeka Trading & Consulting SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adeka Trading & Consulting SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adeka Trading & Consulting SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adeka Trading & Consulting SPRL
Products information Adeka Trading & Consulting SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08596771240
Ondernemingsnummer: 7739562988
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Adeka Trading & Consulting SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adeka Trading & Consulting SPRL
(Get full report from official database of BE for Adeka Trading & Consulting SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adeka Trading & Consulting SPRL
Addition kinds of activities for Adeka Trading & Consulting SPRL

3716. Stacaravans | Motor homes
5992. Bloemisten | Florists
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij Adeka Trading & Consulting SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adeka Trading & Consulting SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adeka Trading & Consulting SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adeka Trading & Consulting SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Adeka Trading & Consulting SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Adeka Trading & Consulting SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adeka Trading & Consulting SPRL. Laat een reactie achter voor Adeka Trading & Consulting SPRL. Adeka Trading & Consulting SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adeka Trading & Consulting SPRL. Leave a respond for Adeka Trading & Consulting SPRL. Adeka Trading & Consulting SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adeka Trading & Consulting SPRL op de google maps. Adres en contacten Adeka Trading & Consulting SPRL
Location of Adeka Trading & Consulting SPRL on the google maps. Address and contacts of Adeka Trading & Consulting SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Adeka Trading & Consulting SPRL Adeka Trading & Consulting SPRL: Depoorter NV | Adam S | DE CONINCK WINE & SPIRIT SINCE 1886 | Brian Legrand | Reeborredelle 6

Other related companies as Adeka Trading & Consulting SPRL: Depoorter NV | Adam S | DE CONINCK WINE & SPIRIT SINCE 1886 | Brian Legrand | Reeborredelle 6

Adeka Trading & Consulting SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Adeka Trading & Consulting SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08596771240. Het bedrijf Adeka Trading & Consulting SPRL bevindt zich op het adres: Kerselarenlaan 123,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Adeka Trading & Consulting SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adeka Trading & Consulting SPRL is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adeka Trading & Consulting SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adeka Trading & Consulting SPRL, openstaande posities, locatie van Adeka Trading & Consulting SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adeka Trading & Consulting SPRL is a company, that was registered 2018 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Adeka Trading & Consulting SPRL, company assigned to the tax number BE08596771240. The company Adeka Trading & Consulting SPRL is located at the address: Kerselarenlaan 123,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Adeka Trading & Consulting SPRL were not found.
The main activity of Adeka Trading & Consulting SPRL is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adeka Trading & Consulting SPRL is not available. You also can look at reviews of Adeka Trading & Consulting SPRL, open positions, location of Adeka Trading & Consulting SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adeka Trading & Consulting SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adeka Trading & Consulting SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adeka Trading & Consulting SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adeka Trading & Consulting SPRL, employees, financial statistics.