Alfa Betonvloeren

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Alfa Betonvloeren
Private companiesMotion Pictures • Alfa Betonvloeren

Contactgegevens Alfa Betonvloeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Betonvloeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Betonvloeren

Regio (region): Rijkevorsel, 2310 - BE, België

Adres (address): Merret 11, België

Telefoon (phone): 32.3.3146085 32.3.3146085

Fax (fax): 32.3.3148380 32.3.3148380

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Betonvloeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Betonvloeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Betonvloeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Betonvloeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Betonvloeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Betonvloeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Betonvloeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Betonvloeren
Products information Alfa Betonvloeren

BTW identificatienummer (tax): BE04086883544
Ondernemingsnummer: 1397155761
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alfa Betonvloeren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Betonvloeren
(Get full report from official database of BE for Alfa Betonvloeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Betonvloeren
Addition kinds of activities for Alfa Betonvloeren

145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij Alfa Betonvloeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Betonvloeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Betonvloeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Betonvloeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Alfa Betonvloeren in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Betonvloeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Betonvloeren. Laat een reactie achter voor Alfa Betonvloeren. Alfa Betonvloeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Betonvloeren. Leave a respond for Alfa Betonvloeren. Alfa Betonvloeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Betonvloeren op de google maps. Adres en contacten Alfa Betonvloeren
Location of Alfa Betonvloeren on the google maps. Address and contacts of Alfa Betonvloeren

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Betonvloeren Alfa Betonvloeren: De Klink BVBA | LAMOTTE | Claude Noëlle SPRL | Dirk Laureyssens | who s that

Other related companies as Alfa Betonvloeren: De Klink BVBA | LAMOTTE | Claude Noëlle SPRL | Dirk Laureyssens | who s that

Alfa Betonvloeren is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, 2310 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Betonvloeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086883544. Het bedrijf Alfa Betonvloeren bevindt zich op het adres: Merret 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alfa Betonvloeren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Betonvloeren is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Betonvloeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Betonvloeren, openstaande posities, locatie van Alfa Betonvloeren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alfa Betonvloeren is a company, that was registered 2017 in Rijkevorsel, 2310 - BE region, Belgium. Full name of company is Alfa Betonvloeren, company assigned to the tax number BE04086883544. The company Alfa Betonvloeren is located at the address: Merret 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alfa Betonvloeren were not found.
The main activity of Alfa Betonvloeren is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Betonvloeren is not available. You also can look at reviews of Alfa Betonvloeren, open positions, location of Alfa Betonvloeren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Betonvloeren, Rijkevorsel, 2310 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Betonvloeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Betonvloeren, Rijkevorsel, 2310 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Betonvloeren, employees, financial statistics.