BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA
Private companiesMetal Mining • BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

Contactgegevens BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): Walstraat 62,9050, België

Telefoon (phone): 0495 23 84 75 0495 23 84 75

Fax (fax): 09 329 76 90 09 329 76 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA
Products information BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05059722900
Ondernemingsnummer: 8669555664
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA
(Get full report from official database of BE for BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA
Addition kinds of activities for BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
22111104. preuts | Buckram
80110104. hematoloog | Hematologist
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Laat een reactie achter voor BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. Leave a respond for BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA. BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA op de google maps. Adres en contacten BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA
Location of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA on the google maps. Address and contacts of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: Securix | CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI | MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA | Reflecta | Du Pont Ray & Co B.V.B.A.

Other related companies as BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA: Securix | CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI | MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA | Reflecta | Du Pont Ray & Co B.V.B.A.

BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05059722900. Het bedrijf BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA bevindt zich op het adres: Walstraat 62,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, openstaande posities, locatie van BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is a company, that was registered 2011 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, company assigned to the tax number BE05059722900. The company BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is located at the address: Walstraat 62,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA were not found.
The main activity of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA is not available. You also can look at reviews of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, open positions, location of BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM PIPE CONSTRUCT BVBA, employees, financial statistics.